Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

papatyam tatlım sağol. kendimi üzmemeye çalışıcam artık bugün folik asit içmeye başladım kiloma da dikkat ediyorum stres de yapmamaya çalışıcam artık. zaten etrafımdakilere dedim bir süreliğine bana hamile haberi vermeyin diye napimmm duyunca çok dağıtıyom kendimi 🙁 yumurta takibine başladık işte perşembe günü tekrar gidicem kontrole bakalım yumurtalar ne alemde olucak...

defnecim doğru söylüyosun galiba ben ovulasyon gününü tutturamıyorum sanırım çünkü o günlerde ovulasyon testi yaptığım halde bir türlü çift çizgiyi yakalayamadım. inşallah hayırlısı olur hakkımızda inan senin sonucunu da merakla bekliyorum. bize güzel haberler ver canım

Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır görüşemiyoruz hepinizi çok özledim.
Bu gün adetimin 18. günü yumurta takibi için doktora gittim ve dönüşde size yazmak istedim.18. günüm ve hala yumurtalarım yok bu ay umudumuz kalmadı dedi doktor ya ara da bir defa yumurtluyosun yada kendi başına yumurtluyamıyosun dedi. Kendin adet olamazsan tarlusal al ve adetinin ilk 4 günü içerisinde gel ilaca başlayalım ve birde ilaçla bakalım dedi. Çok moralim bozuldu yaaa dokunsanız ağlıycam o derece yani :18: eşimde bu gün tahlillerini ve filmini çektiricek inşallah onunkiler bari güzel çıkar umudumu git gide yitiriyorum…. Allahtan umut kesilmez biliyorum ama ne bilim yaaa offf :18:

slmm kıslar nasılsınız bu ay daha umutlu başlıycagım hayata artık annemle aram biraz olsun iyi olmaya başladı hazirandada istanbula yanlarına gidicem 15 gün kalıcam ve moralim daha çok düzelcek eminim bundan sonrada kafam rahat olucagı için eminim en kısa zamanda melegimde annesine gelcek sevindircem beni

slmm kıslar nasılsınız bu ay daha umutlu başlıycagım hayata artık annemle aram biraz olsun iyi olmaya başladı hazirandada istanbula yanlarına gidicem 15 gün kalıcam ve moralim daha çok düzelcek eminim bundan sonrada kafam rahat olucagı için eminim en kısa zamanda melegimde annesine gelcek sevindircem beni

senin adına çok sevindimm ececimmmm inşallah herşey çok güzel olacakk :kiss: anne gibisi yoktur evladını atamaz ne güzel annene sarıl ve herşeyin üstesinden gel artık daha güçlüsün :ehi:

Geri