Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım hiç sıkma canını o ilaçlarla yumurtalıklar uyarıldı mı canavar gibi çalışıyorlar, bir de çatlatma iğnesi ihtimaller çok artıyor.. lütfen iyi düşün bak en azından ne yapacağınız belli ve zor bir yöntem değil 🙂 benim arkadaşım klomen ile ikinci ayında hamile kalmıştı var olan sistemi çok değiştiriyor bu ilaçlar, çok işe yarıyorlar..

cnm asim hg cielimin dediği gibi ilac catlatma iğneleri inşş yumurtalarını geliştirir bide ben sana hep diyorum hayıt suyu hayıt suyu diye dilimde tüy bitti ben sipariş verdim başlayacam bak öyle bi düzene girmişti ki 2 ay devam etmedim işte ben bide yumurta geliştiyiuo o yani bul ve kullan derim

maalesef suzumm yaa bende hep öle oluyorum ne zaman hamilelikle ilgili üzülsem hemen gözüme sokar gibi hamile haberleri hamile elbiseleri bebekler falan filan hepsi gözüme giriyo sanki yaaa

defnemm az kaldı seninde hadi bakalım hayırlısı olur inşallahh vallahi eşimede anlatıyorum hep dua ediyorum sizler için Rabbim inşşallah o hayırlı haberi bizlere vermek nasip olur bitanem

aynen bitanemmm yaa hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo ki elimizden Allahım inşallah nasip edecek inşallah.

cielcim doktor öle dediyse kızdır doktorlar aslında anlıyorlar ama emin olmak istiyorlar yaa hayırlı evlat olsunda kız erkek hiç fark etmez vallahi

ayy cielcimmmmm valla varya içime su serptin yaaa valla bir rahatlık geldi içime inşallah dediğin gibi olur şimdiki umudum klomen inşallah onunla bari yumurtalarım olur diye dua ediyorumm zaten bu ay dikkatimi çekti mesela geçen ay yumurtladığımı düşünmüştüm çünkü hani yumurtalarken bir sıvı oluyormya o sıvıdan vardı ama bu ay hiç olmadı. hayırlısı inşallahh

yaa lavişim bilmiyorum ki kuzum yaa önümüzdeki ay klomenle yumurta geliştirici incir kürünü denemek istiyorum inşallah işe yarar

kıslaaar herkese selaaam.ben garip bi rüya gördüm eşimle banyodayız banyo yapıyoruz.ayağımızın altına biriken suların üstünde hep ovulasyon testlerinin jelatinleri var 🙂güya daha önceden kullandıklarımmış.onları topluyorum ayağımızın altından artık gerek yok bunlara der gibi.bu nedirki kızlar iyimidir banyo yapmak bide hani ovulasyon testlerini tpolayıp atıyorum falan iyiye işaret olabilirmiki? 😉

melekm takma kafanı boşver birgün o müjdeyi bizde vercez inanıyorum yumurta takibin hayrlı olsun insallah olumlu sonuçlar alırsın

asim o ilacdan bende kullandım yanılmıyosam valla yumurtaları okadar büyütyolarki doktorlarn desteklediği ilac hiç takma kafanı sanırım banada destekliyci vercek ynebaslıcak takibimiz hakkımızda hayırlısı artk inşallah bu cabalarımız boşa gtmicek buna inanıyorum ne kadar karamsar olursam olim
elbet olcak bir gün

negüzel cnm umutlu olmak istek var cünkü yılmıyoruz yaşadıklarmızdan oh git kafanı topla braz umarım iyi gelicek sanada

Axşamın xeyir tatlım. Ya tüm geceni uyumadım, dişim öğle bir ağrıyorduki, çok kötüydüm, sabah doktora gitdim düzeltdirmekçün hamile olduğumu sordular hayır dedim, ama ya hamişsem diye düşünüyorum.acaba kötü bir etki olurmu, doktora da gitmedim, gelicek adetini bekle söylediler. Sen en son ne zaman baküde oldun?esl adın ne?burası çooook güzel,1yıl öncekinden bile çok çok farklı.eurovision nedeniyle çok harika oldu. sen seyr etdinmi azerbaycanı?bir az özlemini gidermişsindir.dün bir test yine yaptım, ikinci çizgi yarıya kadar baya bir belirgin, kalanı ise silikdi, büyük ihtimalle bir bozukluk vardı,galiba hayat benimla dalga geçiyor.