Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ayyyyyyyyyyyy dilekkkkkkkkk çok heyecanlandım canım yaaa inşallah hayırlısı olur canım çok az kaldı
Dua edelimmmm hep birlikte hadi

ya kızlar zaman gecsin diye oğlanı okuldan aldım yemeğe gittik öyle geldik eve son 22 dk ama geçmiyor yahu eşim tam 3 kere aradı noldu noldu diye. hastane onun çalıştığı yere yakın tutturdu ben alıyım diye yok dedim belki olumsuzdur ben öğreneyim eğer varsa sen gider sonucu alırsın elimizde olsun. off inşallah vardır kalbim pır pır dedikleri bu heralde.o kadar okudum.hiiçbir sınavda bu kadar heyecan yapmadım ben yaaa

canımmm benimmm yaaa aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn inşallah canım bizde özledik seni o güzel sıhbetini

canım benim yaa buda bir sınav ki sen şuan sınavdasın canım Allahımın izni ile bu sınavıda geçeceksin inşallah bol bol dua et canım benim

Kizlar hepinize cokk teşekkur ediyorum iyiki varsınız.Kan verdim saat 4te alicaz saglık ocagına gitdim ordakı doktor hemşire özelikle benı cok seviyor cok güzel ilgilendiler.İnşeallah güzel sonuçlar alırız dilekcim kendimden çok sana heyacanlandim