Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

yarım saat sonra telde öğreneceğim sonucu kan verdim. Önce sağlık ocağına gittim. ebe abla büyük ihtimal var. kanda kesin belli olur yarın sabah gel kan alalım dedi. tabi ben dayanamadım ve burdaki arkadaşlarımda bekliyor diye özele gittim. 2 saatti 30 dk kaldı bekliyorum zamanın geçmesini:🙂 ama hala elim şeyimde hala korkuyorum heran hasta oalcakmışım gibi

ayyyyyyyyyyyy dilekkkkkkkkk çok heyecanlandım canım yaaa inşallah hayırlısı olur canım çok az kaldı :deli: Dua edelimmmm hep birlikte hadi:deli:

ya kızlar zaman gecsin diye oğlanı okuldan aldım yemeğe gittik öyle geldik eve son 22 dk ama geçmiyor yahu eşim tam 3 kere aradı noldu noldu diye. hastane onun çalıştığı yere yakın tutturdu ben alıyım diye yok dedim belki olumsuzdur ben öğreneyim eğer varsa sen gider sonucu alırsın elimizde olsun. off inşallah vardır kalbim pır pır dedikleri bu heralde.o kadar okudum.hiiçbir sınavda bu kadar heyecan yapmadım ben yaaa

hoşbulduk canım.allah razı olsun asiciğim. çok teşekkür ederim.rabbim inşallah evi olmayanlara hayırlı evlar nasip etsin.çok özlemişim hepinizi,muhabbetinizi gerçekten.rabbim burda bulunan ellerini açmış bebek isteyen tüm kardeşlerime inşalah hayırlı evlatlar nasip eder.

canımmm benimmm yaaa aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn inşallah canım bizde özledik seni o güzel sıhbetini :kiss:

ya kızlar zaman gecsin diye oğlanı okuldan aldım yemeğe gittik öyle geldik eve son 22 dk ama geçmiyor yahu eşim tam 3 kere aradı noldu noldu diye. hastane onun çalıştığı yere yakın tutturdu ben alıyım diye yok dedim belki olumsuzdur ben öğreneyim eğer varsa sen gider sonucu alırsın elimizde olsun. off inşallah vardır kalbim pır pır dedikleri bu heralde.o kadar okudum.hiiçbir sınavda bu kadar heyecan yapmadım ben yaaa

canım benim yaa buda bir sınav ki sen şuan sınavdasın canım Allahımın izni ile bu sınavıda geçeceksin inşallah bol bol dua et canım benim :kiss:

Kizlar hepinize cokk teşekkur ediyorum iyiki varsınız.Kan verdim saat 4te alicaz saglık ocagına gitdim ordakı doktor hemşire özelikle benı cok seviyor cok güzel ilgilendiler.İnşeallah güzel sonuçlar alırız dilekcim kendimden çok sana heyacanlandim

Geri