Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

yarım saat sonra telde öğreneceğim sonucu kan verdim. Önce sağlık ocağına gittim. ebe abla büyük ihtimal var. kanda kesin belli olur yarın sabah gel kan alalım dedi. tabi ben dayanamadım ve burdaki arkadaşlarımda bekliyor diye özele gittim. 2 saatti 30 dk kaldı bekliyorum zamanın geçmesini:🙂 ama hala elim şeyimde hala korkuyorum heran hasta oalcakmışım gibi

Kizlar hepinize cokk teşekkur ediyorum iyiki varsınız.Kan verdim saat 4te alicaz saglık ocagına gitdim ordakı doktor hemşire özelikle benı cok seviyor cok güzel ilgilendiler.İnşeallah güzel sonuçlar alırız dilekcim kendimden çok sana heyacanlandim
ya kızlar valla öldüm heyecandan bu nasıl bişey ya biz sizin için böyle hissediyosak ben sizi düşünemiyorum bile valla.dilekçim senin çok az kaldı önce senin o güzel haberini alıcaz sonradaaa ceylanımınnnn🙂

Vallahi ben dogru söylüyorum dilekcim senıncin cok ama cok heyacanlıyım ben bir şey hiss etmediymcin hamile olacama pek inanmiyorum.İnşeallah ikimizde hoş guzel haberler verırız.Lavişkam yakişklim allah güzel kalbinize göre versin.Dua edenleri güzel rabbim mukafatlandırsin

Geri