Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CEYLANCIM olurmu öyle şey ben de sana heyecanlanıyorum. Zaten chatten arkadaşlar bilir en baştan beri hep uzun zamandan beri isteyen arkadaşlarıma dua ediyorum. Allahım diyorum ne olur bekletme hayırlısıyla ver kardeşlerime
ayyy bende heyecanlandım valla iki heyecan birden hemde hayırlısı olsun inşşş hakkınızda dilekcim derin derin nefes al ve hep beraber dua edelim kuzum ceylanım inşş sanada dua edelim hep beraber inş hamisinizdir yaaa
yarım saat sonra telde öğreneceğim sonucu kan verdim. Önce sağlık ocağına gittim. ebe abla büyük ihtimal var. kanda kesin belli olur yarın sabah gel kan alalım dedi. tabi ben dayanamadım ve burdaki arkadaşlarımda bekliyor diye özele gittim. 2 saatti 30 dk kaldı bekliyorum zamanın geçmesini:🙂 ama hala elim şeyimde hala korkuyorum heran hasta oalcakmışım gibi
Kizlar hepinize cokk teşekkur ediyorum iyiki varsınız.Kan verdim saat 4te alicaz saglık ocagına gitdim ordakı doktor hemşire özelikle benı cok seviyor cok güzel ilgilendiler.İnşeallah güzel sonuçlar alırız dilekcim kendimden çok sana heyacanlandim
ya kızlar valla öldüm heyecandan bu nasıl bişey ya biz sizin için böyle hissediyosak ben sizi düşünemiyorum bile valla.dilekçim senin çok az kaldı önce senin o güzel haberini alıcaz sonradaaa ceylanımınnnn🙂
arkadaşlarım 216 pozitiffffff sevinçten ağlıyorum az kendime geliyim geleceğim seviyorum sizi🙂 Rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin inşalllaaah inşallahhhh
arkadaşlarım 216 pozitiffffff sevinçten ağlıyorum az kendime geliyim geleceğim seviyorum sizi🙂 Rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin inşalllaaah inşallahhhh
Vallahi ben dogru söylüyorum dilekcim senıncin cok ama cok heyacanlıyım ben bir şey hiss etmediymcin hamile olacama pek inanmiyorum.İnşeallah ikimizde hoş guzel haberler verırız.Lavişkam yakişklim allah güzel kalbinize göre versin.Dua edenleri güzel rabbim mukafatlandırsin