merhaba fıstıklar sabah kalktığımda şöyle bir bakayım dedim kimse yoktu derse gittim geldim sayfalar atlamışsınız canılarım benim hemen kaynatıyosunuz yakalayamıyorum sizi😕
ben bir ara düşünmüştüm hamile kalırsam fotoyla haber vereyim herkese diye hala da aynı fikirdeyim annemlere falanda fotosunu yollarım ilk heralde
canım hayırlı olsun eviniz rabbim içinde sağlıklı sıhhatli afiyet içinde yaşamayı nasip etsin boy boy çocuklarınız olsun içinde koşturan inşallah hayırlısıyla
sevindim iyileşmene ben de hala ses beter durumda karga modunda dolaşıyorum canım ya dersler yoğun pek ilgilenemedim kendimle bundan sonra 5 gün tatilim inşallah iyice bir dinlenmeyi düşünüyorum ılgında ki termale kaçarım belki
dilek bence sen artık 8.ci hamişimizsin ya ne kadar sevindim anlatamam ceylanım inşallah sende 9.cu hamiş olcan ben sanki öyle hissediyorum ya rabbim hayırlısını versin bir an önce haber verinde kutlama yapalım ya
artık hamiş listesine yazmak için bebeğin ultrasyon fotosunu isteyecem sizden güzel fikir ama demi
ben bir ara düşünmüştüm hamile kalırsam fotoyla haber vereyim herkese diye hala da aynı fikirdeyim annemlere falanda fotosunu yollarım ilk heralde
hoşbulduk canım.evet annemler geldi memleketten dün dolcu ettik onları.bu arada bir ev aldık allah nasip ederse taşınma hazırlıkları var şuanda.yani epey bir yoğunluk yaşadaım son 1-2 haftada.bu nedenle giremedim.az önce girdim yazılanları tek tek okumaya başlamıştımki mesajını gördüm. sen nasılsın canım.inşallah iyisindir.sen geldim bu forum neşe heyecan,umut geldi canım.ben gene yazarım şimdi neler yazmışsınız onları okumaya başlayım.
canım hayırlı olsun eviniz rabbim içinde sağlıklı sıhhatli afiyet içinde yaşamayı nasip etsin boy boy çocuklarınız olsun içinde koşturan inşallah hayırlısıyla
yakışıklım nasılsın canım iyileşememişsin daha sen ben iyiyim artık arasıra burnum akıyo hepsi bu allaha şükür 1 haftada atlattım inşallah sende düzelirsin kuzum yaa bu güzelim havalarda hasta olmak çok beter bişi
sevindim iyileşmene ben de hala ses beter durumda karga modunda dolaşıyorum canım ya dersler yoğun pek ilgilenemedim kendimle bundan sonra 5 gün tatilim inşallah iyice bir dinlenmeyi düşünüyorum ılgında ki termale kaçarım belki
dilek bence sen artık 8.ci hamişimizsin ya ne kadar sevindim anlatamam ceylanım inşallah sende 9.cu hamiş olcan ben sanki öyle hissediyorum ya rabbim hayırlısını versin bir an önce haber verinde kutlama yapalım ya