bende hepinizi çok özledim.çok alışmışım hepinize konuşmayınca bir boşluk hissettim.inşallah hepiniz iyisimizdir.internetde gidip geliyor okuyamıyorum da yazılanları.Allah razı olsun canım inşallah rabbim evi olmayan kardeşlerimede ağız tadıyla oturabilecekleri hayırlı evler nasip eder. canım lavinyam inşallah canım inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.inanki gönülden çok istiyorum hepimizin birden hamileyim diyebilmemizi.benim bu ay ümidim yok çünkü annemler geldi ortam pek müsait değildi yumurtlama dönemi öyle geldi geçti gitti.demekki bu ayda nasip değilmiş.ne yapalım bekleyeceğiz.nasip inşallah en hayırlı zamanda hayırlı bebişlerimiz gelir.
hoşbulduk canım.allah razı olsun asiciğim. çok teşekkür ederim.rabbim inşallah evi olmayanlara hayırlı evlar nasip etsin.çok özlemişim hepinizi,muhabbetinizi gerçekten.rabbim burda bulunan ellerini açmış bebek isteyen tüm kardeşlerime inşalah hayırlı evlatlar nasip eder.
allah razı olsun yakışıklım.darısı tüm evi olmayanlara olsun inşallah.rabbim hepimize boy boy hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.burda olunca çok mutlu oluyorum,sıkıntılarımı unutuyorum.hepinizi çok seviyorum.
yarım saat sonra telde öğreneceğim sonucu kan verdim. Önce sağlık ocağına gittim. ebe abla büyük ihtimal var. kanda kesin belli olur yarın sabah gel kan alalım dedi. tabi ben dayanamadım ve burdaki arkadaşlarımda bekliyor diye özele gittim. 2 saatti 30 dk kaldı bekliyorum zamanın geçmesini:🙂 ama hala elim şeyimde hala korkuyorum heran hasta oalcakmışım gibi
yarım saat sonra telde öğreneceğim sonucu kan verdim. Önce sağlık ocağına gittim. ebe abla büyük ihtimal var. kanda kesin belli olur yarın sabah gel kan alalım dedi. tabi ben dayanamadım ve burdaki arkadaşlarımda bekliyor diye özele gittim. 2 saatti 30 dk kaldı bekliyorum zamanın geçmesini:🙂 ama hala elim şeyimde hala korkuyorum heran hasta oalcakmışım gibi