hazalcım inş canım sen çok duygulu bi insansın anladığım kadarıyla duygularını çok yoğun yaşıyosun sevincinide üzüntünüde Rabbim gönlüne göre versin inş hayırlı sağlıklı bi kızın olur herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için kızlar
evet canim hislerim cok kuvvetlidir cok ruya gorurum ve hocalarimda ruyaya yatirirlar beni ama cok mecbur kalinca istihareye yatarim rabbim isterse hersey olur canim allah hakkimizda hayirli olani versin cumlemizin allah yardimcisi olsun.
slm kızlar pc başında diildim yeni geldim test yaptım yine negatif çıktı offfffff biliyorum şimdi diceksiniz git bide kan testi yaptır die ama hamile olsaydım şimdiye kadar çoktan idrarda göstermezmiydi kendini neyse bakalım bidaha test yapmıcam bu üçüncü test oldu sıcaklardan heralde bu geçikme
evet canim hislerim cok kuvvetlidir cok ruya gorurum ve hocalarimda ruyaya yatirirlar beni ama cok mecbur kalinca istihareye yatarim rabbim isterse hersey olur canim allah hakkimizda hayirli olani versin cumlemizin allah yardimcisi olsun.
öyle cnm zaten herşeyde istihareye yatmak doğru değil biz elimizden geleni yapıyoz🙂geriye Rabbime tevekkül etmek kalıyo O bizim için en uygfun zamanı biliyo o zaman gelince bizimde meleklerimiz gelcek inş.
canim bence sende hamissin bu ay allahin izniyele oncede diycektim sana hep unuttum baska konulara daldim efsunda hamis oldugunda bir gece yarisi icime dogmustu bence sende hamissin insallah canim allah hakkinda hayirlisini versin tatlim kis benim kizim olursa senle adas olcaksiniz ama ben sonuna gul ekliycem.
Ay canım benim çok sağol ya inş.içine doğan olurda hamiş kalırımmm bilmiyorum ki işte bende psikolojik desem ağrının psik.mi olur anlamadım bugüne kadar belirtilerim yoktu pek yazmadım da zaten ama bugün dayanamadım yani inan yerimde duramıyorumm.demek kızın olursa ismi fatmagül olucak he çok güzel ya adaşım gelsin ozman biran öncede yanlız komasın beni🙂
evet canim benim icime dogan senin hakkinda taaa ilk uye oldugunda icime dogmustu 2 veya 3 ayinda yuzde 500 hamis olcaksin hep icimden gecen bu senin icin bana kirilma canim insallah bu ay hamis olursun canim zaten bu ayda ikinci denemen insallah canim sakin uzulme sen kesinlikle 2 3 ayinda hamissin tatlim.
fatoşcum canım benim geçmiş olsun tatlım ya yaşadıklarımızı psikolojik olarak görmek istiyoruz ama ağrıda psikolojik olurmu yaa ne biliim bende geçen ay yaşamıştımbazı ağrılar ve kesinlikle psikolojik değil ağrı yani sonuçta.inşallah seninki hamileliktendir bitanem inş hayırlı haberler gelir bu ağrıların sonucunda🙂
kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha akşama çok var ama ben kalkıyorum evde tadilat var berbat halde nesse hepini<i öptm kızlarr Allaha emanet olun hadi bakalım yarına bol bebişli günler olsun inş
evet canim benim icime dogan senin hakkinda taaa ilk uye oldugunda icime dogmustu 2 veya 3 ayinda yuzde 500 hamis olcaksin hep icimden gecen bu senin icin bana kirilma canim insallah bu ay hamis olursun canim zaten bu ayda ikinci denemen insallah canim sakin uzulme sen kesinlikle 2 3 ayinda hamissin tatlim.