Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya bende birinin içine doğmak istiyorum🙁benim belirtim yok diye galiba kimse yorum yapamıyor..göğüslerim dışında adetimdede belirti olmuyor kasıklarım adet olunca ağrıyor accık yoksa tık yok
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: ecem09.....................24 temmuz MelekAnıl................25 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
saol bende iyi olmaya çalışıyorum canım yaa kafamda soru işaretiyle duuruyorum hala belirti yok...
canını sıkma eyşancım senin içine ne doğuyorsa o olsun..
ya bende birinin içine doğmak istiyorum🙁benim belirtim yok diye galiba kimse yorum yapamıyor..göğüslerim dışında adetimdede belirti olmuyor kasıklarım adet olunca ağrıyor accık yoksa tık yok
eyşancım seninde gününe çok az bi zaman kalmış tatalım ya göğüslerin zaten en büyük belirtilerden biri.peki başka ne gibi belirtilerin var hiçmi bişey hissetmiyosunnn ayy bende ateşten yazamıyorum gözlerime vuruyo ateş cayır cayırr neyse sen bana bakma anlat canım hadi birazzzz
fatoşcum yemek yapıodum geldim...ya tatlım hatırlarsan benim geçen ay ve her ay göğüslerim şişer zaten yani onu belirtiden saymıyorum bunun dışında valla bi belirti yok kendimi dinliyorumda yok yok..diyorumya adet belirtimde göğüslerimdir sadece onun dışında adet olduğum gün belim ağrırı bu kadar yani...bu arada yeni hamile kalan bi arkadaşa öğrenmeden önce ne gibi belirtilerin oldu diye sordum oda adet gecikmesiyle anladım onun öncesi belirti oluyormuda şeklinde cevap verdi..annıycanız ben hangi hamile kalana sorsam adet gecikmesi dışında hiç bişe yaşamaışlar yada bilmiolar..kafam karıştı biz çokmu üstüne düşüoz..
Kesinlikle haklısın bizler fazla dinliyoruz. Kendinize dikkat edin normalde hiç bir kasık agrısı falan olmuyor ama o an kasıgınızı dusunun bısey batıyormus gıbı gelıyor. Bana genelde oyle oluyor. Psıkolojık yanı bir cok sey..
banada öyle oluyor ama bu ay kesinlikle dinlemiyicem kendimi.sürekli meşgale bulucam.şöyle 500 sayfalık sürükleyici bir roman alayım en iyisi.bir hafta sürsün okuması.