Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bera nerelerdesin cnm yaa çok uzun zaman oldu nasılsın canım nasıl gidiyo

ayyy offff kızlar çok kötüyümmm belimmmm sırtımmm sol bacağım kasıklarım sol kulağımmm sol kolum yani sol tarafım tamamen iptal durumda felaket ağrım var ayy zor duruyorummm başım çatlıcak çok ağrım var neden olabilir ki sizce ayyy dayanayım dedim hepsi psikolojiktir dedim ama dayanamıyorumm ne yapsam ki?
canim bence sende hamissin bu ay allahin izniyele oncede diycektim sana hep unuttum baska konulara daldim efsunda hamis oldugunda bir gece yarisi icime dogmustu bence sende hamissin insallah canim allah hakkinda hayirlisini versin tatlim kis benim kizim olursa senle adas olcaksiniz ama ben sonuna gul ekliycem.

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu kıs yine yoksun ortalrda arada gir merakta bırakma bizi canım benim inşallah iyileşiyosundur ve biranönnce eskisi gibi sık sık girersin nete konuşuruz yine

ınsallah canım ya bu sabah benım lımon sarısı rengınde akıntım oldu ılk defa yumurtlama dönemım dısında hiç akıntım olmaz sasırdım sonra gıttım yıne vardı özellıkle peçeteye sılınce çok görünüyodu sonra yıne gördüm bıraz önce gıttım yoktu acaba bu ne kı canım
canim kendini dikkate al o akintilarin yavas yavas cogalmasi lazim bebis varsa ozellikle regle 1 hafta varken basliyor akinti kendini regli olucak saniyorsun.

kizlar demin coklu alinti yaptim herkese yazmak icin olmadi kusura bakmayin bera ikimiz bekliycez agustosun 3 canim insallah ikimizdende hayirli haber gelir canim.

canim kendini dikkate al o akintilarin yavas yavas cogalmasi lazim bebis varsa ozellikle regle 1 hafta varken basliyor akinti kendini regli olucak saniyorsun.

anldım canım bakıcam takıp edıcem kendımı bakalım neler olacak kımısınde hiç akıntı olmazmıs hamıle olsa bıle ama herkeste farklı demek kısmet artık canım atesım bu sabahta 36.6 çıktı dünde ögleydı sabıt yanı

nur canim seninde icine dagdu galiba ay insallah bende hamistirim bu ay sende hamistirsin insallah allahimda isterse kizlar bide be,nimki simdiden cinsiyet dusunuyor kissa annemi adi diyor.
hazalcım inş canım sen çok duygulu bi insansın anladığım kadarıyla duygularını çok yoğun yaşıyosun sevincinide üzüntünüde Rabbim gönlüne göre versin inş hayırlı sağlıklı bi kızın olur herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için kızlar

anldım canım bakıcam takıp edıcem kendımı bakalım neler olacak kımısınde hiç akıntı olmazmıs hamıle olsa bıle ama herkeste farklı demek kısmet artık canım atesım bu sabahta 36.6 çıktı dünde ögleydı sabıt yanı
canim atesinde harika simdilik insallah dahada yukselir bu atese ve bu belirtilere gore hamissin sen hep ayni saatte olc atesini reglinede azkaldi regline 3 4 gun kala atesin kesinlikle gosterir bende reglime 3 4 gun kala dusmustu onceki ay insallah dusmez de bu ay gelir melegin.

canim atesinde harika simdilik insallah dahada yukselir bu atese ve bu belirtilere gore hamissin sen hep ayni saatte olc atesini reglinede azkaldi regline 3 4 gun kala atesin kesinlikle gosterir bende reglime 3 4 gun kala dusmustu onceki ay insallah dusmez de bu ay gelir melegin.

ınsallah canım düşmezde gelır benım mınık melegım AMIN.

Geri