Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy offff kızlar çok kötüyümmm belimmmm sırtımmm sol bacağım kasıklarım sol kulağımmm sol kolum yani sol tarafım tamamen iptal durumda felaket ağrım var ayy zor duruyorummm başım çatlıcak çok ağrım var neden olabilir ki sizce ayyy dayanayım dedim hepsi psikolojiktir dedim ama dayanamıyorumm ne yapsam ki?

bera nerelerdesin cnm yaa çok uzun zaman oldu nasılsın canım nasıl gidiyo

canım ya kardeşımın sözü vardı o yuzden yazmaya vakıt bulamadım ama yazdıklarınızı okudum hep canım benden iii sen naber canım özlemısım valla sizler canım hamişler çogalmıs canım çok sevındım insallah bı gün bızde oluruz canım

canım ya kardeşımın sözü vardı o yuzden yazmaya vakıt bulamadım ama yazdıklarınızı okudum hep canım benden iii sen naber canım özlemısım valla sizler canım hamişler çogalmıs canım çok sevındım insallah bı gün bızde oluruz canım
inşallha canım ya bizde anneler listesine ekleniriz bi gün hayırlısıyla.hayırlı olsun bu arada kardeşin için.hoş yorgunluklar bunlar. Allah tamamına erdirsin tatlım.

canim icime dogdu birden sendeki belirtiler baslayinca bide esin korunmus belirtilerinde var yani bence hamissin canim insallah allahin izniye guzel haberini aliriz.

ınsallah canım ya bu sabah benım lımon sarısı rengınde akıntım oldu ılk defa yumurtlama dönemım dısında hiç akıntım olmaz sasırdım sonra gıttım yıne vardı özellıkle peçeteye sılınce çok görünüyodu sonra yıne gördüm bıraz önce gıttım yoktu acaba bu ne kı canım

fatoşcum canım benim geçmiş olsun tatlım ya yaşadıklarımızı psikolojik olarak görmek istiyoruz ama ağrıda psikolojik olurmu yaa ne biliim bende geçen ay yaşamıştımbazı ağrılar ve kesinlikle psikolojik değil ağrı yani sonuçta.inşallah seninki hamileliktendir bitanem inş hayırlı haberler gelir bu ağrıların sonucunda🙂

Geri