Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım o gün evi temizledim ağdamı yaptım duşa girdim.tam banyodan çıkıcam kanama başladı.kardeşim bendeydi.kısa zaman sonra eşimi aradım.nasıl panik olmuş 🙂 karsı komsumda kapıdaymıs ona söyledim.arabasıyla hastaneye gittik.nts ye girdim sancım sıklaşmış ama 1 cm açılmış.hastanede kaldım serum bağladı ebe.gitgide sancım sıklaştı 11 saat işkence çektim resmen.3 cm 6 cm açıldı derken öğlen 11 e doğru doğumhaneye aldılar.suni sancıda vermişler.o ağrıyı anlatmam mümkün değil.suyum gelmedi ebe patlattı.çocuk aşağı indi ama sıkışmış.meğer benim normal doğum yapacak durumum yokmuş.rahim içine sürekli bişiler döktü ebeler çocuk kaysın diye..3 ebe tepemde karnıma bastırıyor.dr bi yandan rahmimi kurcalıyor.başka dr gelip oda kurcalıyor offf 🙁 ıkınmaktan gözlerimin beyaz yeri kandı hep.yüzüm şiş benek benek.her sancıda ıkınıyorum ama cocuk gelmiyor.eşim dışarda öldüğümü zannetmiş.beni vurun diye bağarmışım.oksijensiz kalmışım.nefes alamamışım.dr a bağarmışım.saçlarımı yolmuşum.toplam 4 ebe 2 dr vardı doğumda düşün.hastane ayağa kalkmış.eşim yanlız başına dışarda kafayı yemiş.kardeşim 5 dk bir eşimi arayıp durmuş.herkez panikte.3 saat sonunda kızımı doğurdum ama gel bana sor.ağlama sesini bi duydum o an rahatladım.20 dk daha geç kalınsa bebeğimi kaybediyordum 🙁 hep dr un suçu.dr oraya makas attı ve dikti gözümün önünde.çok zor bi doğum oldu çooook.neler cektiğimi bi ben bi rabbim bilir.üstümü giydirmişler ama ben kendimde değildim.eşimi gördüm bana nasıl bakıyor.hemen geldi ağlamaya başladı allah benim belamı versin diyo.nasıl normal doğum diye ısrar ettim ben diyo.dr a demiş sezeryana al herseyimi vereyim sana demiş ama iş işten geçmiş çocuk kanaldaymış.ilk defa eşimi o halde gördüm.hıçkıra hıçkıra ağlayıp benden özür diledi 🙁 cocuk dr u bile doğuma girmiş bana daha sonra neler cektin sen kıyamam sana dedi.ünlü oldum hastanede 🙂 sonra kızımı getirdiler.yüzü nasıl yorgun bi gör 🙁 hemşire dedi suan çok bitkin bebeğin doğumun çok zor oldu dedi.dr sana normal doğum bidaha yasak dedi.ee bastan niye söylemedin demi.ahh ahh hepsi tecrübe.ebe anneleri çok sevdiler bizi.hem kızımı hem beni çok öptüler sarıldılar..işte böyle canım.rabbim size kolay doğum yasatsın.benim çektiğim acıları siz çekmeyin inş.sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın.rabbime emanet olun.umarım hersey yolunda gider.güzel haberlerinizi alırız 🙂

hadi hayırlısı canım inş. olmazsın 🙂

- - - Updated - - -

bitanesi............28 aralık
a.özlem.............28 aralık
ayşeden............8 ocak
lilyped...............8 ocak
ayşe&ramo.......10 ocak
sunflower.........12 ocak
ceylinn.............15 ocak
ffarzuff..............17 ocak
nazrüzgar..........19 ocak
hattt..................24 ocak
muamma..........
asenaşule........

Cnm benim okurke resmen yasadim🙁 allaha sukur
Sonu iyi bitmis hikayenin!! Kizini almisin kucagina🙂 doktorlarda manyak soylemesi
Ayip ne diye varlasa basimizda!!! Rabbim bian once unuttursun acilarini kizinada uzun saglikli omurler versin🙂 amiiiiin tatlim butun doguracak hanimlara allah guc kuvvet versin!

Haklisin cnm kosturmaktan gider kilolar bunlar rahat gunlerimiz sonra marathon hehe🙂 cnm tam yerlesin oyle alin odanizi daha iyi olur🙂 insallah tam
Vaktinde gelir bebisin fazlada bekletmesin haaa🙂 cok guzel telas bunlar cok allah herkeze yasatsin sira sira bu sitedeki isteyen herkezlere nasip etsin 🙂 Doguma esin girecekmi yanina?? Benimki tirsiyor giremem dedi bende zorlamiyorum zaten kendi bilir..

ay gonca ben girdim çıktım zaten acayip korkuyordum
temelli aklım uçtu allah büyüktür inş. kolay geçer bizimkilerde hayırlı evlat olsunda annesinin kıymetini bilsin minik kuşumuz e kolay değil ana olmak zor olmuş umarım hayatın bundan sonrası kolaylıklarla geçer

goncam cidden cok zor bi dogum olmus benimde saat 6da basladi 8de hastaneye gittik gittigimizde 7 cm acikti zaten vede saat 11.38 dogdu bebis ve dikissiz oldu rabbime cok sükür dikiskli olsa bn perisan olurdum bi bakanim bi olmazdi bu hlde dogum yaptimda yanima gelip biseye ihiyacin varmi demediler hastaneye 🙁

ahh kızlar bide gelin bana sorun.eşimin silahını alıp kendimi vurmayı düşündüm o an 🙁 bebeğide istemiyorum diye bağarmışım hep off off 🙁 dikiş olmasıda bi yandan kötü sürekli acıyor batıyor.eşimin akrabaları bi yandan evi mafettiler delirecem.hersey üst üste geldi anlıyacağınız.şimdi meleğim yanımda o bana yeter.ALLAHIM sizlere kolay doğum nasip etsin.bi avazda kurtulun inşallah canlarım.