canım kiloyu hiç takma kafana çünkü doğumdan sonra altı ayda eskisinden bile zayıf olursun çok hamur türevi tüketmezsen canım bende boyum 1.60 68 kiloyla hamile kaldım aslında ben çok dikkatli besleniyorum sadece çikolataya dur diyemiyorum kilo almayada çalışıyorum ama almıyorum bir türlü son 2 ayda 1,5 kilo alabildim neyseki kızımın kilosu normal yoksa herhalde acayip takardım kafaya ve kendimi çok suçlu hissederdim ama ben protein ve süt ürünü ağırlıklı besleniyorum ondan almıyorum ceviz balık meyve bolbol aslında şöyle 74-75 kiloyla doğurmayı planlamıştım ben ama alamıyorum bir türlü hayırlısı bakalım...
ben bebek odası falan alamıcam zaten temmuzda taşınacağımız için daha fazla yer kaplayacak bir şeyler olsun istemiyorum etrafta inşallah yeni yerimizde alıcam kızıma oda bebişin eşyalarıyla hastane çantam bir aydır hazır her ihtimale karşı ama benim kızın hiç erken gelmeye niyeti yok gibi çok şükür nst de herşey normal çıkmıştı en son kasılma falanda yok çok şükür beklicez artık...
doğuma annemlerin yanına gidicem istanbula kısmetse 12 ocaktan sonra orada geçireceğim vaktimi inşallah bakalım...
çok şükür allah sağlığınızı daim etsin inşallah canım bende öpüyorum senide kıznıda...