Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız.ben bebişle uğraşıyorum.9 günlük oldu 🙂 ama dikişlerim hala acıyor.ne zormuş anne olmak..geceleri ağladığında ayaktayım hemen 🙂 gözünden yaş aktığında içim acıyor...karnındayken olan sevgiyle doğduğundaki sevgi apayrıymış.mis kokuyor misss.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ve herkese nasip etsin.bu ara sıkıntıdayım.loğusalığımın tadını bile çıkaramıyorum.eşimin teyzesi ve 4 çocuğu,yaşlı ananesi ve halası geldi.ev zaten küçük ama kafayı yicem.2 çocuk küçük ve cok yaramaz.ev çok dağanık.o kadar temizlik yaptım ama boşa.esyalarımın yeri her seyi değişti.çıldırıcam az kaldı 🙁 yaa yeni doğum yapmış kadının evine cümbür cemaat gelinirmi.sormuyorlar bile senin gelecek insanın varmı diye..ama eşimde suç.bide söyleyince ben kabahatli oluyorum.çok ses yapıyorlar yaa.o kadar zor doğum yaptım kimse gelmedi.kaç gün geçmiş şimdi geliyorlar.iş işten geçtikten sonra.o zaman nerdelerdi ben o acıları çekerken.rabbim hiç birinize öyle zor doğum yaşatmasın.inş fazla kalmazlar dua edin ne olur.sizi öpüyorum kendinize ii bakın.allaha emanetsiniz...

Cnm okurke cok sinirlendim nekadar dusuncesiz bu insanlar..sen yine sabirlisin demek ben esimle coktaaan savas ilan etmistim!! Sen yinede sinirlenme tatlim kendileri utansin! Emziriyormusun tatlim?? Nekadar dikisin var? Umarim en kisa zamanda giderlerde basini dinlersin!! Kendine iyi bak kizinida op benim icin🙂 mis mis yaninda cok gzl rabbim bizimde kucagimiza almayi nasip etsin🙂

ah goncacım sinir olmamak elde değil inan okurken ben bile sinir oldum ama eşinide geçtim gelen insanların düşüncesizliği insansızlığ bu kadarda saçma kendileri aynı şeyi yaşasa kimbilir ne derlerdi arkalarından işte senin şuan stres sıkıntı yapmaman lazım süt emziriyorsun öfff öfff valla inan tek başına olsan herşeyin üstesinden çok rahat gelirdin
insan kafasını nere çevirse birileini görüyor bence sen iyileşmiş dik ol bari artık rahat diye giderler belki
sevgicanı öp bizim yerimize

mevlanacım sen çok iyi kg almışın ya ben 7 kg aldım iştahımda yerinde bu aralar biraz daha dikkat ediyorum ama sanırım ne yesem bana yarıyor kg almayada müsait vücüt dr şimdi normal diyor bende 23 haftadayım

oda zaten yok bebek için yatak odasına rahat bişey almak istiyorum birde kayınvaldiem bakacağı için seyyar beşikte lazım çalışan olmakta zor
annemler örüyor eski insanlar ama çok şeker 🙂 renk renk el emeği bende elime para geçtikçe bir kaç alayım dedim hakikaten bebek eşyaları çok pahalı bir hastane çıkışı zıbın aldım ne olur ne olmaz bir köşede dursun diye detayını şubat gibi nasip olursa o zaman inşallah

mevlanacım sen çok iyi kg almışın ya ben 7 kg aldım iştahımda yerinde bu aralar biraz daha dikkat ediyorum ama sanırım ne yesem bana yarıyor kg almayada müsait vücüt dr şimdi normal diyor bende 23 haftadayım

oda zaten yok bebek için yatak odasına rahat bişey almak istiyorum birde kayınvaldiem bakacağı için seyyar beşikte lazım çalışan olmakta zor
annemler örüyor eski insanlar ama çok şeker 🙂 renk renk el emeği bende elime para geçtikçe bir kaç alayım dedim hakikaten bebek eşyaları çok pahalı bir hastane çıkışı zıbın aldım ne olur ne olmaz bir köşede dursun diye detayını şubat gibi nasip olursa o zaman inşallah

Canin sagolsun cnm dogumdan sonra veririz insallah hem 7 kg da okadar cok degil uzme kendini🙂 ben dogar dogmaz kendi odasinda yatirmak istiyorum hemen yan oda ztn bakalim dayanabilecekmiyim🙂 bende subat gibi kiyafetlere baslarim artik!! Niye kaynanan bakacak cnm? Trde nasil bilmiyorum ama bizim burda doguma 8 hafta kala isten ayriliyorsun ve istege gore ben 1.5 yil sectim evde kalcam aylik cocuk paramda gelecek sen galiba hemen calisacaksin? Bu arada isim netlestirdinmi?? Birde kizini hissediormusun?

evet canım sektir malesef 8 hafta ve sonrası 8 hafta erime bakacak kişide yok

artık nasıl olcak bilimyrum çalışcağım kredimiz var çünkü

ismini zeynep düşünüyoruz nasip olursa

çok fazla hissettiğmi söylenemez açıkcası aa tekme attı aa şunu yaptı diyemiyorum bazen yatınca böyle göz seğirmesi gibi oluyor geç anlıcam sanırım

slm ben yeni katıldımmmm aranıza günaydın herkeze

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

evet canım sektir malesef 8 hafta ve sonrası 8 hafta erime bakacak kişide yok

artık nasıl olcak bilimyrum çalışcağım kredimiz var çünkü

ismini zeynep düşünüyoruz nasip olursa

çok fazla hissettiğmi söylenemez açıkcası aa tekme attı aa şunu yaptı diyemiyorum bazen yatınca böyle göz seğirmesi gibi oluyor geç anlıcam sanırım

Hayirlisi olsun cnm bu hayata calismak icin geldik galiba🙁 zeynep ismi hos!! Tatlim bende bi 10 gundur net hissediorum oda bazilarinin abarttigi kadar cok degil nazik nazik🙂 ee kiz nede olsa 🙂 ondan takma kafana!!Benimde seker testim vardi bugun cok sukur iyi cikti 🙂 Dogumunu normalmi dusunuyorsun?

Hayirlisi olsun cnm bu hayata calismak icin geldik galiba🙁 zeynep ismi hos!! Tatlim bende bi 10 gundur net hissediorum oda bazilarinin abarttigi kadar cok degil nazik nazik🙂 ee kiz nede olsa 🙂 ondan takma kafana!!Benimde seker testim vardi bugun cok sukur iyi cikti 🙂 Dogumunu normalmi dusunuyorsun?

inşallah becerebilirsem 🙂 o korkuyu yenersem normal isterim am tabi o zaman kadar herşey normal giderse inş.

Cnm okurke cok sinirlendim nekadar dusuncesiz bu insanlar..sen yine sabirlisin demek ben esimle coktaaan savas ilan etmistim!! Sen yinede sinirlenme tatlim kendileri utansin! Emziriyormusun tatlim?? Nekadar dikisin var? Umarim en kisa zamanda giderlerde basini dinlersin!! Kendine iyi bak kizinida op benim icin🙂 mis mis yaninda cok gzl rabbim bizimde kucagimiza almayi nasip etsin🙂

ahh canım bende savaş ilan edicemde olmuyor. az dikişim var ama derinden kesti hala iyileşmedi 🙁 wc deyken sızlıyor ve hep yan oturuyorum.çok zor bir doğum yaptım.hala atlatamamışken bu kadar insanın evde olması canımı çok sıkıyor.nefes alamıyorum.ev berbat durumda.hamileyken o koca göbeğimle o kadar temizlik yaptım ama boşuna.şimdi gidecekler yine baştan yap evi offfff 🙁 sütüm 3 gün gelmedi ama süt pompası çok işe yaradı.şuan emziriyorum çok şükür.bebişim yiyip içip beze yapıp uyuyor 🙂 senin bebiş nasıl.hersey yolunda demi.ayyy ben sana doğum hikayemi yazacaktım demiii yaa ne maceraydı 🙂 yazayım bi ara hehehe 🙂 minik kızını ve seni çok öptüm.allaha emanetsiniz

Geri