selam kızlar nasılsınız.ben bebişle uğraşıyorum.9 günlük oldu 🙂 ama dikişlerim hala acıyor.ne zormuş anne olmak..geceleri ağladığında ayaktayım hemen 🙂 gözünden yaş aktığında içim acıyor...karnındayken olan sevgiyle doğduğundaki sevgi apayrıymış.mis kokuyor misss.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ve herkese nasip etsin.bu ara sıkıntıdayım.loğusalığımın tadını bile çıkaramıyorum.eşimin teyzesi ve 4 çocuğu,yaşlı ananesi ve halası geldi.ev zaten küçük ama kafayı yicem.2 çocuk küçük ve cok yaramaz.ev çok dağanık.o kadar temizlik yaptım ama boşa.esyalarımın yeri her seyi değişti.çıldırıcam az kaldı 🙁 yaa yeni doğum yapmış kadının evine cümbür cemaat gelinirmi.sormuyorlar bile senin gelecek insanın varmı diye..ama eşimde suç.bide söyleyince ben kabahatli oluyorum.çok ses yapıyorlar yaa.o kadar zor doğum yaptım kimse gelmedi.kaç gün geçmiş şimdi geliyorlar.iş işten geçtikten sonra.o zaman nerdelerdi ben o acıları çekerken.rabbim hiç birinize öyle zor doğum yaşatmasın.inş fazla kalmazlar dua edin ne olur.sizi öpüyorum kendinize ii bakın.allaha emanetsiniz...
Cnm okurke cok sinirlendim nekadar dusuncesiz bu insanlar..sen yine sabirlisin demek ben esimle coktaaan savas ilan etmistim!! Sen yinede sinirlenme tatlim kendileri utansin! Emziriyormusun tatlim?? Nekadar dikisin var? Umarim en kisa zamanda giderlerde basini dinlersin!! Kendine iyi bak kizinida op benim icin🙂 mis mis yaninda cok gzl rabbim bizimde kucagimiza almayi nasip etsin🙂