Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok zor canım ya çok iyi anlıyorum seni 🙁 ama üzülmek yok çalışmalara devam 🙂 rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah...
canım üzülmüyorumda kist olması canımı sıkıyor sonra üç ay bekleki geçsin üç ay daha çocuk için uğraşmak yok yani çünkü doğum kontrol hapı kullanmak zorundayım geçmesi için

Hayirlisi olsun cnm bu hayata calismak icin geldik galiba🙁 zeynep ismi hos!! Tatlim bende bi 10 gundur net hissediorum oda bazilarinin abarttigi kadar cok degil nazik nazik🙂 ee kiz nede olsa 🙂 ondan takma kafana!!Benimde seker testim vardi bugun cok sukur iyi cikti 🙂 Dogumunu normalmi dusunuyorsun?

canım maşallah kızına ama daha bugünleriniz iyi canım kız falan da deme benim kızım bir defasında tam 14 saat hiç durmadan oynadı allahım korkudan ölüyordum sabahı nasıl ettim bilemedim acaba bir şey mi olduda böyle çok tekmeliyor diye... zaten 28.haftayı geçince bol bol her hareketini hissedeceksiniz hatta 30-32.haftalardan sonra canınızı yakacak kadar çok hareket ediyor ve ayağını poposunu falan bir yerinize yaslıyor öyle dayanılmaz bir acı olabiliyor ki anlatamam ama tabi sağlıklıya çok şükür anne olarak razı oluyorsunuz😀 bir de bu hareketleri hissetme meselesinin hamile kalınan kilo ve alınan kiloyla çok alakası var ben toplamda 9 kilo aldım (bulantı kusma döneminde 6,5 kilo vermiştim onunla birlikte) böyle göbeğim basketbol topu kadar kızımın her hareketini hissediyorum hatta doktora gittiğimizde en son ben nerede ne yaptığını söyledim doktor hareketlerini ayrıntılı hissettiğime şaşırdı bile yani bu his meselesi kişiden kişiye değişiyor hatta şuan kızım bu yazıyı yazarken ayağıyla kaburgamı kırabileceğini sanıyor herhalde uğraşıyor bu gidişle başaracakta sanırım😀...
allah tüm bebiş isteyenlere hayırlı sağlıklı salih/saliha evlatlar nasip etsin bize hayırlı kolay doğumlarla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin son 39 gün zaman çok hızlı geçiyor 😀 kendinize cici bakın...

bu arada şeker yüklemenin iyi çıkmasına sevindim sanada bebeişnede rabbim hep sağlıklı günler göstersin darısı diğer testlerinize ve diğer arkadaşların testlerine...

nurrr................2 aralık
bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık
lilyped.............10 aralık
sunflower........12 aralık
ceylinn............15 aralık
ffarzuff............15 aralık
a.özlem............28 aralık
blnnn...............
ayşeden..........
bensude..........
feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............
muamma.........
asenaşule........

[/QUOTE]
canım benide eklermisin 24 ocak.

ahh canım bende savaş ilan edicemde olmuyor. az dikişim var ama derinden kesti hala iyileşmedi 🙁 wc deyken sızlıyor ve hep yan oturuyorum.çok zor bir doğum yaptım.hala atlatamamışken bu kadar insanın evde olması canımı çok sıkıyor.nefes alamıyorum.ev berbat durumda.hamileyken o koca göbeğimle o kadar temizlik yaptım ama boşuna.şimdi gidecekler yine baştan yap evi offfff 🙁 sütüm 3 gün gelmedi ama süt pompası çok işe yaradı.şuan emziriyorum çok şükür.bebişim yiyip içip beze yapıp uyuyor 🙂 senin bebiş nasıl.hersey yolunda demi.ayyy ben sana doğum hikayemi yazacaktım demiii yaa ne maceraydı 🙂 yazayım bi ara hehehe 🙂 minik kızını ve seni çok öptüm.allaha emanetsiniz

Biz kizimla cok sukur iyiz cnm..insallah tez zamanda evinde yanliz kalirsiniz...normal yani sütün az olmasi! Sana simdi bool uyku ve mumkun oldugu kadar az stress lazim! Bosver gitsinler eve temizlikci cagirirdim esime inat canini sokakta bulmadinya!!! Evet tatlim her datailini ogrenmek istiyorum🙂 cok severim dogum hikayesi dinlemeyi hehe allaha emanet olun tatlim🙂

canım maşallah kızına ama daha bugünleriniz iyi canım kız falan da deme benim kızım bir defasında tam 14 saat hiç durmadan oynadı allahım korkudan ölüyordum sabahı nasıl ettim bilemedim acaba bir şey mi olduda böyle çok tekmeliyor diye... zaten 28.haftayı geçince bol bol her hareketini hissedeceksiniz hatta 30-32.haftalardan sonra canınızı yakacak kadar çok hareket ediyor ve ayağını poposunu falan bir yerinize yaslıyor öyle dayanılmaz bir acı olabiliyor ki anlatamam ama tabi sağlıklıya çok şükür anne olarak razı oluyorsunuz😀 bir de bu hareketleri hissetme meselesinin hamile kalınan kilo ve alınan kiloyla çok alakası var ben toplamda 9 kilo aldım (bulantı kusma döneminde 6,5 kilo vermiştim onunla birlikte) böyle göbeğim basketbol topu kadar kızımın her hareketini hissediyorum hatta doktora gittiğimizde en son ben nerede ne yaptığını söyledim doktor hareketlerini ayrıntılı hissettiğime şaşırdı bile yani bu his meselesi kişiden kişiye değişiyor hatta şuan kızım bu yazıyı yazarken ayağıyla kaburgamı kırabileceğini sanıyor herhalde uğraşıyor bu gidişle başaracakta sanırım😀...
allah tüm bebiş isteyenlere hayırlı sağlıklı salih/saliha evlatlar nasip etsin bize hayırlı kolay doğumlarla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin son 39 gün zaman çok hızlı geçiyor 😀 kendinize cici bakın...

Amin cnm amin rabbim herkeze bu hissi yasatsin!!! Süpersin toplamda 2.5 kg almissin masallaaaaaah🙂 insallah benim kiz simdiki gibi uslu olur gece hic hissetmiorum sabah nezaman gozumu actim hareket edior!! Birde ben kahvaltimi yaparke🙂 cok az kalmis insallah cok cok cok kolay bir dogumun olur! Isim netlestimi?? Bizimki sena olacak insallah🙂 dogumunu normalmi dusunuyorsun? Hazirliklarin tammi?? Amma cok sordum haaaa🙂 hahaha seninki guclu kuvvetli olacak insallah🙂 ama sen zayifsan ondanda olabilir ben biraz kilolu basladim malesef🙁 ama kendimi cok fit hissediorum 🙂 cok endisem olmustu kiloluyum tansion, seker olacak diye ama tansiyonum hic 120/70 gecmedi sekerimde cok sukur iyi!!! Bende bugun hesapliordum yakisiklim girmior bebek geldimi yoksa diye🙂 kendine iyi bak kizini ve seni opuyorum🙂

Amin cnm amin rabbim herkeze bu hissi yasatsin!!! Süpersin toplamda 2.5 kg almissin masallaaaaaah🙂 insallah benim kiz simdiki gibi uslu olur gece hic hissetmiorum sabah nezaman gozumu actim hareket edior!! Birde ben kahvaltimi yaparke🙂 cok az kalmis insallah cok cok cok kolay bir dogumun olur! Isim netlestimi?? Bizimki sena olacak insallah🙂 dogumunu normalmi dusunuyorsun? Hazirliklarin tammi?? Amma cok sordum haaaa🙂 hahaha seninki guclu kuvvetli olacak insallah🙂 ama sen zayifsan ondanda olabilir ben biraz kilolu basladim malesef🙁 ama kendimi cok fit hissediorum 🙂 cok endisem olmustu kiloluyum tansion, seker olacak diye ama tansiyonum hic 120/70 gecmedi sekerimde cok sukur iyi!!! Bende bugun hesapliordum yakisiklim girmior bebek geldimi yoksa diye🙂 kendine iyi bak kizini ve seni opuyorum🙂

canım kiloyu hiç takma kafana çünkü doğumdan sonra altı ayda eskisinden bile zayıf olursun çok hamur türevi tüketmezsen canım bende boyum 1.60 68 kiloyla hamile kaldım aslında ben çok dikkatli besleniyorum sadece çikolataya dur diyemiyorum kilo almayada çalışıyorum ama almıyorum bir türlü son 2 ayda 1,5 kilo alabildim neyseki kızımın kilosu normal yoksa herhalde acayip takardım kafaya ve kendimi çok suçlu hissederdim ama ben protein ve süt ürünü ağırlıklı besleniyorum ondan almıyorum ceviz balık meyve bolbol aslında şöyle 74-75 kiloyla doğurmayı planlamıştım ben ama alamıyorum bir türlü hayırlısı bakalım...
ben bebek odası falan alamıcam zaten temmuzda taşınacağımız için daha fazla yer kaplayacak bir şeyler olsun istemiyorum etrafta inşallah yeni yerimizde alıcam kızıma oda bebişin eşyalarıyla hastane çantam bir aydır hazır her ihtimale karşı ama benim kızın hiç erken gelmeye niyeti yok gibi çok şükür nst de herşey normal çıkmıştı en son kasılma falanda yok çok şükür beklicez artık...
doğuma annemlerin yanına gidicem istanbula kısmetse 12 ocaktan sonra orada geçireceğim vaktimi inşallah bakalım...

çok şükür allah sağlığınızı daim etsin inşallah canım bende öpüyorum senide kıznıda...

bitanesi............28 aralık
a.özlem.............28 aralık
ayşeden............8 ocak
lilyped...............8 ocak
ayşe&ramo.......10 ocak
sunflower.........12 ocak
ceylinn.............15 ocak
ffarzuff..............17 ocak
hattt.................24 ocak
muamma..........
asenaşule........

Geri