Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Muammacim ameliyati sormustun...pkolularin yumurtalarinin disi kalin olurmus ve tam catlayamaz ve hamilelik olmazmis!! Bendede iste yumurtlari lazerle ufak ufak igne deligi gibi delik actilar incelsin ve yumurtluyum diye cok sukur ameliyati olali adet oluyorum insallah hamilede kalirim benim 4 yerime 1cm lik delik actilar karnima ve ordan yaptilar yani alttan olmuyor ameliyattan sonra 2hafta iliski yasakti ve 3 hafta dinlendim biraz agrim oldu ama gecti simdi..turkiyede varmi bu ameliyat bilmiorum ama yurtdisinda var bikac siteye girip arastirdim ve cogu 6 ay icinde hamile kalmis doktorumda dedi hamile kalman icin bu 6 ayi degerlendir dedi en yuksek tutma sansi o zaman sarfindaymis..bi arastir istersen tatlim 🙂
hmmm daha önce duymamıştım canım bi araştırıyım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim inşallah 6 ay beklemene gerek kalmazda önce hamilelik haberini ardından ikiz haberini alırız:gezme:

evet cnmm olabilir anam çeşit çeşitt yapıoo havalardaa berbat sıcakk ondan demii kuşumm yaa sen ne yapıonn balımm nasılsınnn

Iyim cnm evleri temizliorum evet ondan olabilir hafif biseyler yemeye calis ve ben firsat buldukca kil maskesi yapiyorum veya papatya cayiyla yikiyorum gicir gicir oluyor veya soguk sütle ohh miis

Haklisin canim sonucta bizler seimizi affederiz ama annelerimiz unutmaz ve hep iclerinde kusku olur mutlu olsak bile iyi yapmissin araniz duzelmeye baslamisti zaten aaa2 gun kalmis tadini cikar🙂 kocisini ozlemedinmi?

Haklisin canim sonucta bizler seimizi affederiz ama annelerimiz unutmaz ve hep iclerinde kusku olur mutlu olsak bile iyi yapmissin araniz duzelmeye baslamisti zaten aaa2 gun kalmis tadini cikar🙂 kocisini ozlemedinmi?
ne yalan söleyimm özledimm cnmm yaa sankii bir tarafımm eksikk gibiii odaa çok özledimm diyoo bakalımm inşallah gerçekten özlemiştirrrr 🙂)

Geri