Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm insallah hemen hamile kalirsin..kac gunde adet oluyorsun bence bu gunleride degerlendir eger 30 gunde adet oluyorsan anca yumurtluyorsundur ondan diyorum peki nezamandir bekliorsun melegini??
cnm eşim ben çok üzüldüm diye demiş öyle.şimdi kendine yakıştıramazmış konduramadığından istemiyormuş.üst üste spermiogram istedi doktor ve her seferinde daha düşük çıktı o yüzden morali çok bozuk.bu konuyu evde konuştuğumda kavga ediyoruz hemen parlıyor
slmm kızzzlarr günaydınn ne güzell sohbetler yapmışsınızz oku oku bitiremedim yaw gezmekten uyumaktann bir hal oldu yaa ne kadar yormuş bu işyeri benii uykuyaa doyamıyomm resmen kızlarr bu arada benimm sivilceler arttı adetimde degill ama çok çirkin olmaya başladı 🙁 ben bu sivilcelerden nasıl kurtulcamm yaaa
cnm eşim ben çok üzüldüm diye demiş öyle.şimdi kendine yakıştıramazmış konduramadığından istemiyormuş.üst üste spermiogram istedi doktor ve her seferinde daha düşük çıktı o yüzden morali çok bozuk.bu konuyu evde konuştuğumda kavga ediyoruz hemen parlıyor
canım bence tedavinin başarısız olacağını düşündüğü için korkuyo onu biraz cesaretlendirmeyi dene ama bekle biraz zaman geçsin sabırlı ol canım elbet mevlam açar bir hayır kapısı