Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

nerdeeee 2 adetim gelio artık bittiginde yapmıştım nolur nolmaz diye bişey cıkmadı.o değil her ay o psikoloji oluyo ama ay sonuna kadar kırmızı kartı görünce pofff🙂🙂ama bu ay bünye fazla kaptırmış kendini:D:D senin kg durumun nasıl bu arada

bu ay olucak diye bekleyince inan olmuyo.akışına bırakmak en güseli.bi anda süpriz oluyo.hangi zaman senin için hayırlıysa o zaman gelsin bebişin.hep böle dua et bitanem.ben hamiş kaldığımda 60 kiloydum.şuan 63 kiloyum.tam 3 aylık olduk 🙂 dr kilo durumun iyi dedi dün.

çok iyi ya maşallaaahhh ne güzel.bende hamile kalıp kilo almayı hayal ediyorum kendimi bildim bileli zayıfım hamile kalınca inşallah bol bol kilo alıcam🙂

çok iyi ya maşallaaahhh ne güzel.bende hamile kalıp kilo almayı hayal ediyorum kendimi bildim bileli zayıfım hamile kalınca inşallah bol bol kilo alıcam🙂

inş canımmm dilediğin olsun.güzel haberlerini bize verde bursaya gelince iki göbekli gezip bebek kıyafetleri bakalım seninle inşallah 🙂

Muammacim ameliyati sormustun...pkolularin yumurtalarinin disi kalin olurmus ve tam catlayamaz ve hamilelik olmazmis!! Bendede iste yumurtlari lazerle ufak ufak igne deligi gibi delik actilar incelsin ve yumurtluyum diye cok sukur ameliyati olali adet oluyorum insallah hamilede kalirim benim 4 yerime 1cm lik delik actilar karnima ve ordan yaptilar yani alttan olmuyor ameliyattan sonra 2hafta iliski yasakti ve 3 hafta dinlendim biraz agrim oldu ama gecti simdi..turkiyede varmi bu ameliyat bilmiorum ama yurtdisinda var bikac siteye girip arastirdim ve cogu 6 ay icinde hamile kalmis doktorumda dedi hamile kalman icin bu 6 ayi degerlendir dedi en yuksek tutma sansi o zaman sarfindaymis..bi arastir istersen tatlim 🙂

Geri