Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim üzme kendini çoğumuz aynı durumdayız.gerçekten bi süre kendi haline bırak.peki dr.lar net bi yorum yaptı mı sundan dolayı diye ya da eşin falan test yaptırdı mı?
eşimde sorun yok canım bende pko var ama doktorlar bu yolla olması gerekirdi diyorlar ama olmuyor yumurta gelişiyo çatlıyo ama döllenmiyo:grev:

kızlar şu mango zayıflama ilacını kullansam mı?tedavi görmüyoruz eşim istemiyr.şimdilik allahın mucizesi olmazsa hamile de kalamayacağım fazla kilolarım da var 7-8 kilo versem bir ikki ayabaşka kullanmasam diyorum.sizce kullanmalı mıyım
canım sonuçta o tür ilaçların olumsuz etkileri ortada bana kalırsa kullanma hem fazla fazlalığın yok sağlıklı bir programla en fazla 7 ay içinde verebilirsin🙂

Canım sıkma canını diyecem ama malesef insanın elinde değil bende öyle kaç kere tadavi gördüm olmadı 10 tane doktora gittim ayrı ayrı o da olmadı zamanı var demekki herşeyin hayırlısı.
evet canım sıkılmamak elde değil ama çok birşey istemiyorum ki sadece bir kadın olarak hayattaki en güzel hakkımı istiyorum neden olmuyor ki:bebem:

MUamma tatlim bendede pko var ve doktorum bebek olur ama uzun surer ve cok zor demisti ben ameliyat oldum o yuzden ve cok sukur ameliyat olali kendim adet oluyorum sen sakin ol elbette olacak ama sabir lazim..

Aaa yanliz degilmisim🙂 nasilsiniz felicya nereye gittiniz gezmeye?🙂 crema sen nasilsin tatlim?
bende bi değişiklik yok yalnız dün akşam sol kasıgıma bir agrı girdi ne adım atabildim ne nefes alabildim.bikaç gündür sancılanıyorum.erken yumurtlama oluyo galiba ona yordum ama tekrar iltihap oluştuysa diye de korkuyorum acıkcası

Geri