Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar şu mango zayıflama ilacını kullansam mı?tedavi görmüyoruz eşim istemiyr.şimdilik allahın mucizesi olmazsa hamile de kalamayacağım fazla kilolarım da var 7-8 kilo versem bir ikki ayabaşka kullanmasam diyorum.sizce kullanmalı mıyım

inş. canım ya inş. gönlünden geçen gibidir
dua rt bol bol hayırlsı oslun

pöff şu misafirler ve hazırlıklar ilk zmanlar düşünür dururdum ne yapsam etsem diye şmidi alıştım biraz biraz

hayırlısı. hala lekelerim geliyo karamel rengi gibi değişik bişey. aslında bitmesi lazımdı. oooo o kadar çok misafir ağırladım ki. annemle ablam geldi yabancı değil o da dün gece 12 de arayıp haber verdi. bende börek ıslak kek amerikan salatası yaptım annemde tatlı getirmişti al sana 4 çeşit afiyetle yedik. ama yeğenim evimi çok dağıttı yaramaz şimdi evi toplayıp yemek yapıcam:cry:

hayırlısı. hala lekelerim geliyo karamel rengi gibi değişik bişey. aslında bitmesi lazımdı. oooo o kadar çok misafir ağırladım ki. annemle ablam geldi yabancı değil o da dün gece 12 de arayıp haber verdi. bende börek ıslak kek amerikan salatası yaptım annemde tatlı getirmişti al sana 4 çeşit afiyetle yedik. ama yeğenim evimi çok dağıttı yaramaz şimdi evi toplayıp yemek yapıcam:cry:

neyse şekerler ben çıkıyom sabah çok umutlanmıştım ama şimdi bi tuhafım kafam karışık

Zehra cnm yap testi eger negatif olursa uzulme ve doktora git belki kist olabilir insallah yoktur ama yinede bende bugun ari poleni aldim yani annemde varmis bana verdi onu nasil tuketecegim ve nasil faydasi var?? Birde goncaaa sabah olctum 35.8 cikti dun adetim bitti!!

canım 35.8 suan daha düşük derece.çünkü adetin yeni bitti.nasıl ölçüyosun anlat bakem.birde adet günü olan dereceni biliyomusun

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben... adetime 8 gün var ve yumurtlama günlerimden bu yana karnım ve kasıklarım ağrıyor, kasıklarımda batma oluyor. 3 aydır deniyoruz ilk defa böyle oldum.... bu belirti sayılır mı?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben... adetime 8 gün var ve yumurtlama günlerimden bu yana karnım ve kasıklarım ağrıyor, kasıklarımda batma oluyor. 3 aydır deniyoruz ilk defa böyle oldum.... bu belirti sayılır mı?

merhaba.aramıza hoşgeldin canım.hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıdır.günün gelmeden bunu anlamak zor tabiki.en güzeli içinde şüphen varsa kan tahlili yaptırman.umarım hamişsindir 🙂

Teşekkürler sağol canım... ya psikolojik mi bilmiyorum ama uyku hali ve midemde yanmada var... sonuçtan korktuğum için kan tahlilide yaptırmak istemiyorum aslında 🙁 şüpheyle yaşamak ve gün saymak ne kadar zormuş 🙁

Geri