Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kuzum selam.nasılsın bakalım.yazını simdi okuyabildim.benim adetten 1 hafta önce yaptığım testte 2. çizgi hayal gibi görünüyodu.eşim bile evet demişti.inş hamişsindir bitanem yaa
zannetmiyorum canım çünkü adetim şuan 4 geçmiş sayılıyo. zaten pazartesi doktoruma gidicem yumurtlama takibi falan yani zaten yavrum geldiyse doktor teyzeden alırız müjdeyi
zannetmiyorum canım çünkü adetim şuan 4 geçmiş sayılıyo. zaten pazartesi doktoruma gidicem yumurtlama takibi falan yani zaten yavrum geldiyse doktor teyzeden alırız müjdeyi
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben... adetime 8 gün var ve yumurtlama günlerimden bu yana karnım ve kasıklarım ağrıyor, kasıklarımda batma oluyor. 3 aydır deniyoruz ilk defa böyle oldum.... bu belirti sayılır mı?
rabbim ol derse olur ondan ötesi yok. eğer anne olmaya layık gördüyse nasip edecektir elbet. bebeğin ne kadar oldu canım hareket etmeye başladımı yeğenim
kızlar yine olmadı yeter artık bu dördüncü tedaviydi inanın bıktım isyan etmek istemiyorum ama ne düşüneceğimide bilmiyorum kullanmadığım ilaç kalmadı 3 doktorla görüştüm ama bitti artık kendi haline bırakacağım biraz sonra da aşılama falan yaparım herhalde:gülegüle:
Canım sıkma canını diyecem ama malesef insanın elinde değil bende öyle kaç kere tadavi gördüm olmadı 10 tane doktora gittim ayrı ayrı o da olmadı zamanı var demekki herşeyin hayırlısı.