Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuzum selam.nasılsın bakalım.yazını simdi okuyabildim.benim adetten 1 hafta önce yaptığım testte 2. çizgi hayal gibi görünüyodu.eşim bile evet demişti.inş hamişsindir bitanem yaa

zannetmiyorum canım çünkü adetim şuan 4 geçmiş sayılıyo. zaten pazartesi doktoruma gidicem yumurtlama takibi falan yani zaten yavrum geldiyse doktor teyzeden alırız müjdeyi

zannetmiyorum canım çünkü adetim şuan 4 geçmiş sayılıyo. zaten pazartesi doktoruma gidicem yumurtlama takibi falan yani zaten yavrum geldiyse doktor teyzeden alırız müjdeyi

hiç belli olmaz canım rabbimin ne zaman bebiş nasip edeceği.hayırlısıyla git dr a da bakalım ne dicek.inş mucize olurda haberini verirsin bize 🙂

kızlar yine olmadı yeter artık bu dördüncü tedaviydi inanın bıktım isyan etmek istemiyorum ama ne düşüneceğimide bilmiyorum kullanmadığım ilaç kalmadı 3 doktorla görüştüm ama bitti artık kendi haline bırakacağım biraz sonra da aşılama falan yaparım herhalde:gülegüle:
Canım sıkma canını diyecem ama malesef insanın elinde değil bende öyle kaç kere tadavi gördüm olmadı 10 tane doktora gittim ayrı ayrı o da olmadı zamanı var demekki herşeyin hayırlısı.

Geri