Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya geçen ay 30 günde oldum daha önceki aylar 27-29 arası.ondan önce geçtiği zamanlar oluyodu epey ama son zamanlarda öyle çok fazla gecikmedi.o yüzden bugünde olmazsam hamileyim diye umut ediyorum noluuurrr noluuurrr hamiş olayım🙂🙂
ya geçen ay 30 günde oldum daha önceki aylar 27-29 arası.ondan önce geçtiği zamanlar oluyodu epey ama son zamanlarda öyle çok fazla gecikmedi.o yüzden bugünde olmazsam hamileyim diye umut ediyorum noluuurrr noluuurrr hamiş olayım🙂🙂
Allah razı olsun,herkesten dua dileniyorum bende okuyup duruyorum🙂bu ay hayatımda ilk kez adet belirtisi yaşamıyorum göğüslerde falan tık yok.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.bu ay siftahı yapayım herkes hemen arkamdan gelsin diye dua ediyourm hepimize🙂
kuşum 2 gün falan adet gecikmesi çok normal bişi.çünkü ay 31 falan oluyo ya o bakımdan normal sayılıyor.adetin inş gelmez.yarın sabah yine aynı şekilde ateşini ölç ama yanında telefonunu bulundur ve kaydet unutma yine yani 🙂 eğer yine yüksek çıkarsa bilki hamişsin.bana yarın mutlaka yaz okiş kuşum.bursaya gelince iki hamiş gezeriz 😀
ayyy inşallahhh.adetim geciktiginde bana cok sıkıntı yapar normalde menepoza girmiş gibi olurum.ama bu ay hiiiç öyle bişey yok sanki hani adetim bitmiş rahatlamısım ya da olmama daha cok var gibi.Allah inşallah umutlarımı boşa cıkarmaz 2 hamiş gezeriz bursada🙂 yarın sabah dediğin gibi yapıcam sonucu da sana naklen bildiricem😉
Insallaah cnm..ya benim akintim var demistimya 2gun surdu kesildi birde dun sag karnima cok sanci girdi adet olacakmis gibi bugunde sol kasigima agri girdi bakalim hayirlisi ama ben pek umitli degilim be tatlim