Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de warım kızlar unutmayın beni bugün ewde değildim giremedim canlar benm adet tarihimde 17 haziran yine muhabbetler almış başını gitmiş 🙂 bensiz bensiz

bende warım kızlar unutmayın benide 17 haziran adet tarihim ilaçta kullanıyom bakalım nolcakk yine muhabbetler edilmiş 🙂 sohbetler almış başını gitmişş .) bensiz bensiz

bende warım kızlar unutmayın benide 17 haziran adet tarihim ilaçta kullanıyom bakalım nolcakk yine muhabbetler edilmiş 🙂 sohbetler almış başını gitmişş .) bensiz bensiz

crema...26 mayıs
feliçya...30 mayıs
zehra gökçe...1
<linkz id="linkz9">haziran</linkz>
uğurlubebek...1
<linkz id="linkz10">haziran</linkz>
muamma...4
<linkz id="linkz11">haziran</linkz>
sunflower...9
<linkz id="linkz12">haziran</linkz>
nisaburak...11
<linkz id="linkz13">haziran</linkz>
mevlana...gecikti haber bekliyoruz 😉
ceylangözlü...17-21 haziran (senide dört gözle bekliyoruz ) 🙂

allahım bu listede ismi olan ve olmayıpta bebek isteyen herkesin kucaklarını doldur yarabbimmm...

crema...26 mayıs
feliçya...30 mayıs
zehra gökçe...1
<linkz id="linkz9">haziran</linkz>
uğurlubebek...1
<linkz id="linkz10">haziran</linkz>
muamma...4
<linkz id="linkz11">haziran</linkz>
sunflower...9
<linkz id="linkz12">haziran</linkz>
nisaburak...11
<linkz id="linkz13">haziran</linkz>
mevlana...gecikti haber bekliyoruz 😉
ceylangözlü...17-21 haziran ( senide dörtgözle bekliyoruz ) 🙂

burada ismi yazan ve yazmayan tüm bebek isteyenlerin rabbim kucaklarını doldursun inşallah,aminnn...

Nisanburak haklisin cnm zengin olacaklar 🙂 ama rejim cok iyi geliyor kafam dagiliyor..bugun sabah 1bardak süt ictim okadar baska bisey yok cok kararliyim hem icin rahat olsun anne karnindaki bebek ilk 3ay annenin yedigi yemeklerden faydalanamiyormus biyerde duymustum.. Crema cnm insallah iyi haberlerini alacagiz yani insallah hepinizden ayni haberi bekliorum..rabbim ikiz ikiz versin hepinize🙂
bende rejime başladım ama seninki kadar başarılı değil sabahtan beri 1 bardak süt içtiysen sen bence rejim değil açlık grevi yapıyorsun=))ama başka şeylerle uğraşıncaa unutuyr insan=)bende örgüye başladım =)

slm kızlar napiyonuz.oku oku bitiremedim sayfaları..benim adetim bitti.bu günleri iyi değerlendirmeliyim.yoksa bu ay boş mu bıraksam.ev filan taşıcam çünki.yardım edicekte kimse yok yanımda.amannnn bende ki de laf..hamile kala kala bi hal oldum yaaa.bu ayı boş geçireyim diyom.hayret bişiyim ben yawwww 🙂

Geri