Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
goncaaaa hadi nete girrrr🙂 sabah 6bucuk gibi ölçtüm ateşimi ama hatırlamıyorum 😀 snra sabah 9bucukta hic yataktan kalkmadan hareket etmeden ölçtüm dil altı 37.2ydi koltuk altı 36.5.o saatte ölçmem doğru mu?
goncaaaa hadi nete girrrr🙂 sabah 6bucuk gibi ölçtüm ateşimi ama hatırlamıyorum 😀 snra sabah 9bucukta hic yataktan kalkmadan hareket etmeden ölçtüm dil altı 37.2ydi koltuk altı 36.5.o saatte ölçmem doğru mu?
canım şimdi gördüm yazını 🙂 9.30 biraz geç ama olsun.saat 6 7 8 gibi ölçersen daha iyi olur ama ateş durumun çok iyi 37.2 süper 🙂 dil altı doğruyu söyler kuşum.inş bu hafta olmazsın ve ateşin hep yüksek çıkar.o zaman bilki hamişsin 😀 ayyy ne güsel olur valla
arkadaşlar merhaba geçe ayda yazmıştım 4 günlük gecikmem vardı ama sonunda kırmızıyı görmüştüm 🙁 ama bu ay 8.günüm ve hala gelen giden yok 🙂 bütün belirtiler vvar gibi ama test yapmaya da korkuyorum acaba hamilemiyimdir ne olursunuz bana yardımcı olun
inşallahhh hamilesindirrr sende benim gibi test yapmaya korkuyosun🙂 bence 2 gün daha dayan öyle test yap o zaman cıkar bende eger olmazsam ptesi yapıcam🙂adet belirtin var mı peki?bide dijital dereceyle ateşini ölç sabah 6-7 gibi ordan da belli olur