gonca 16 Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.081 feliçya' Alıntı: gonciş sabah koltuk altından ölçmüştüm 36 derece çıkmıştı az önce dil altından ölçtüm 36.8 çıktı.... Genişletmek için tıkla ... dil altından ölçüldüğü için sonuç hep doğru çıkar.kol altı ise hava aldığı için yanlış sonuç verir kuşum.sen sabah dene bak aradaki farkı gör 🙂
feliçya' Alıntı: gonciş sabah koltuk altından ölçmüştüm 36 derece çıkmıştı az önce dil altından ölçtüm 36.8 çıktı.... Genişletmek için tıkla ... dil altından ölçüldüğü için sonuç hep doğru çıkar.kol altı ise hava aldığı için yanlış sonuç verir kuşum.sen sabah dene bak aradaki farkı gör 🙂
F feliçya Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.082 muamma' Alıntı: ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olur Genişletmek için tıkla ... canım sen de mi çatlatma iğnesi vuruldun? ben de vuruldum bu ay.. bana 5 gün kaldı. adet günüm 30 mayıs çok heyecanlıyım.. sen iğneyi yeni mi vuruldun? inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri veririz birbirimize..
muamma' Alıntı: ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olur Genişletmek için tıkla ... canım sen de mi çatlatma iğnesi vuruldun? ben de vuruldum bu ay.. bana 5 gün kaldı. adet günüm 30 mayıs çok heyecanlıyım.. sen iğneyi yeni mi vuruldun? inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri veririz birbirimize..
F feliçya Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.083 uğurlubebek' Alıntı: ayyy cnmm hadii inşallahh bebiştirr yaa inşallahh ateşinn bayagı yüksekk çıkmışş adetin ne zaman pekii Genişletmek için tıkla ... az kaldı canım 30 mayıs adet günüm.. bakalım ne olacak.. hayırlısı artık..
uğurlubebek' Alıntı: ayyy cnmm hadii inşallahh bebiştirr yaa inşallahh ateşinn bayagı yüksekk çıkmışş adetin ne zaman pekii Genişletmek için tıkla ... az kaldı canım 30 mayıs adet günüm.. bakalım ne olacak.. hayırlısı artık..
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.084 feliçya' Alıntı: az kaldı canım 30 mayıs adet günüm.. bakalım ne olacak.. hayırlısı artık.. Genişletmek için tıkla ... inşallahhh hamişş kalmışsındırr cnmm az kalmışş bizdeee sabırsızlıklaa bekliyozz inşallahh güzell haberler verirsin bize
feliçya' Alıntı: az kaldı canım 30 mayıs adet günüm.. bakalım ne olacak.. hayırlısı artık.. Genişletmek için tıkla ... inşallahhh hamişş kalmışsındırr cnmm az kalmışş bizdeee sabırsızlıklaa bekliyozz inşallahh güzell haberler verirsin bize
gonca 16 Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.085 bebişler ben çıkıyorum.akşama mangala gidicez amcamlarla 🙂 canınız çekmesin ben hamileyim yemem lazım öküzcük gibi çooooook öpüyorum sizleri.sonra görüşmek üzere yine kısmetse.ALLAHA emanet olun kuzular.mucksss
bebişler ben çıkıyorum.akşama mangala gidicez amcamlarla 🙂 canınız çekmesin ben hamileyim yemem lazım öküzcük gibi çooooook öpüyorum sizleri.sonra görüşmek üzere yine kısmetse.ALLAHA emanet olun kuzular.mucksss
F feliçya Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.086 uğurlubebek' Alıntı: inşallahhh hamişş kalmışsındırr cnmm az kalmışş bizdeee sabırsızlıklaa bekliyozz inşallahh güzell haberler verirsin bize Genişletmek için tıkla ... inşallah canım inşallah.. inşallah hepimiz güzel haberler veririz..
uğurlubebek' Alıntı: inşallahhh hamişş kalmışsındırr cnmm az kalmışş bizdeee sabırsızlıklaa bekliyozz inşallahh güzell haberler verirsin bize Genişletmek için tıkla ... inşallah canım inşallah.. inşallah hepimiz güzel haberler veririz..
F feliçya Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.087 gonca 16' Alıntı: bebişler ben çıkıyorum.akşama mangala gidicez amcamlarla 🙂 canınız çekmesin ben hamileyim yemem lazım öküzcük gibi çooooook öpüyorum sizleri.sonra görüşmek üzere yine kısmetse.ALLAHA emanet olun kuzular.mucksss Genişletmek için tıkla ... gonciş afiyet olsun sana yarasın bebişe.. tabiki bol bol yemen lazım.. ben de öptümmmmm sizi(seni ve bebişi)bayyyyy:gülegüle:
gonca 16' Alıntı: bebişler ben çıkıyorum.akşama mangala gidicez amcamlarla 🙂 canınız çekmesin ben hamileyim yemem lazım öküzcük gibi çooooook öpüyorum sizleri.sonra görüşmek üzere yine kısmetse.ALLAHA emanet olun kuzular.mucksss Genişletmek için tıkla ... gonciş afiyet olsun sana yarasın bebişe.. tabiki bol bol yemen lazım.. ben de öptümmmmm sizi(seni ve bebişi)bayyyyy:gülegüle:
F feliçya Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.089 uğurlubebek' Alıntı: gülee güle goncamm afiyet olsunn tatloş sana Genişletmek için tıkla ... pınarcık nasıl gidiyor hayat?kocişle iyice düzeldi mi aranız? kaynananla aynı şehirde mi oturuyorsun?
uğurlubebek' Alıntı: gülee güle goncamm afiyet olsunn tatloş sana Genişletmek için tıkla ... pınarcık nasıl gidiyor hayat?kocişle iyice düzeldi mi aranız? kaynananla aynı şehirde mi oturuyorsun?
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.090 feliçya' Alıntı: pınarcık nasıl gidiyor hayat?kocişle iyice düzeldi mi aranız? kaynananla aynı şehirde mi oturuyorsun? Genişletmek için tıkla ... evet cnmm şükürr iyiyizz ölee arkamdaa dolanıp duruyoo şunu yapp desemm tmm diyooo hayırlısıı baagg inşallahh bölee devam eder eevet maleseff aynı şehirdeyizz amannn eggg
feliçya' Alıntı: pınarcık nasıl gidiyor hayat?kocişle iyice düzeldi mi aranız? kaynananla aynı şehirde mi oturuyorsun? Genişletmek için tıkla ... evet cnmm şükürr iyiyizz ölee arkamdaa dolanıp duruyoo şunu yapp desemm tmm diyooo hayırlısıı baagg inşallahh bölee devam eder eevet maleseff aynı şehirdeyizz amannn eggg