Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pınar alıştım artık ki normalde 50 kere test yapmıştım şimdiye kadar ama bu ay yapmicam o cok kötü oluo cünkü.olmazsam eger ptesiye kadar beklicem o zaman yapıcam.gonca süpersin ya ne diim sana.biz bu ay öyle kontrol falan etmedik benm hormonlar coşmuştu epey baya sık oldu bide bide sen idrarda mı öğrendin bide adet belirtisi yaşadın mı🙂
dönmen farketmez canım.yataktan kalkma ölçene kadar yeterli.ben hergün bıkmadan ölçtüm.ve hamiş kaldığımı böyle anladım.kalp yaptığım yerler varya listed o kalpler ilişki olan günler 😀 dikkatle bakın o listeye
canım adet gününden itibaren ölçme yapman lazım.adet günün geldiğinde eğer hamiş değilsen zaten anlarsın edercenden adet olacağını.ya siz bıkmadan ölçün benim dediğim gibi.ama dil altından ölçeceksin oke.ben sonuçları size yazarım valla bak
canım adet gününden itibaren ölçme yapman lazım.adet günün geldiğinde eğer hamiş değilsen zaten anlarsın edercenden adet olacağını.ya siz bıkmadan ölçün benim dediğim gibi.ama dil altından ölçeceksin oke.ben sonuçları size yazarım valla bak
pınar alıştım artık ki normalde 50 kere test yapmıştım şimdiye kadar ama bu ay yapmicam o cok kötü oluo cünkü.olmazsam eger ptesiye kadar beklicem o zaman yapıcam.gonca süpersin ya ne diim sana.biz bu ay öyle kontrol falan etmedik benm hormonlar coşmuştu epey baya sık oldu bide bide sen idrarda mı öğrendin bide adet belirtisi yaşadın mı🙂
canım ilk önce ateş ölçmeyle anladım hamiş kaldığımı.çünkü dikkat ettiysen derecem hep yüksek o listede.adet günümdede öyleydi.sonra evde ovulasyon testi vardı.yumurtlama günüm değildi ama test direk iki çizgi net verdi şok oldum.sabahı bekledim test aldım.2 çizgi 🙂 gittim kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif 🙂 hepsinde sonuç süperdi yani 🙂 adet belirtisi yaşadım.en cok sol kasığımda batma vardı.böyle kuşum
saol cnm aydınlattıgın için.yarın sabah bi ölçiim bakim ama ben koltuk altımdan ölçüyorum o da doğru cıkar herhalde çünkü kullanımı o şekilde derecenin.o zaman anlarım hamiş miyim değil miyim🙂
saol cnm aydınlattıgın için.yarın sabah bi ölçiim bakim ama ben koltuk altımdan ölçüyorum o da doğru cıkar herhalde çünkü kullanımı o şekilde derecenin.o zaman anlarım hamiş miyim değil miyim🙂
derecen dijital dereceyse dil altından ölç.koltuk altı yanlış sonuç verir bu durum için canım.sakın kol altından ölçme.eczanelerde 5 lira dijital dereceler.ucu metal olanlardan
napayım canım çok iyiyim şimdilik.geçen gün bebişim kıpırdadığını gördüm.minnacık elleri ve ayakları vardı bi görsen teyzesi 🙂 11 haftalık oldu çok şükür.sen naptın canım varmı değişiklikler