Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olur
canım sen de mi çatlatma iğnesi vuruldun? ben de vuruldum bu ay.. bana 5 gün kaldı. adet günüm 30 mayıs çok heyecanlıyım.. sen iğneyi yeni mi vuruldun? inşallah bu ay hepimiz güzel haberleri veririz birbirimize..
bebişler ben çıkıyorum.akşama mangala gidicez amcamlarla 🙂 canınız çekmesin ben hamileyim yemem lazım öküzcük gibi çooooook öpüyorum sizleri.sonra görüşmek üzere yine kısmetse.ALLAHA emanet olun kuzular.mucksss
bebişler ben çıkıyorum.akşama mangala gidicez amcamlarla 🙂 canınız çekmesin ben hamileyim yemem lazım öküzcük gibi çooooook öpüyorum sizleri.sonra görüşmek üzere yine kısmetse.ALLAHA emanet olun kuzular.mucksss