Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

onlardan var bende de az önce dil altından denedim 37.2 cıktı.normalde 37.5 ta ben sıyırmaya başlıyorum Allah korusun 😀

onlardan var bende de az önce dil altından denedim 37.2 cıktı.normalde 37.5 ta ben sıyırmaya başlıyorum Allah korusun 😀

heh o zaman tamam işte.onunla ölç ama unutma sabah yataktan kalkmadan ve dil altından okiş 🙂 sen bıkmadan yap her sabah.sonra bana listele ve yaz ben sana yumurtladığın günü ve adet olacağın günü söylerim kuzum.ama inş gerek kalmazda hamişsindir 🙂

napayım canım çok iyiyim şimdilik.geçen gün bebişim kıpırdadığını gördüm.minnacık elleri ve ayakları vardı bi görsen teyzesi 🙂 11 haftalık oldu çok şükür.sen naptın canım varmı değişiklikler
ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olur:bebem:

feliçya canım listemi gördünmü bilmiyorum ama dil altından ölçtüğüm için sonuçlar hep doğru çıktı ve ateşimin yüksekliğini görmüşsündür.sakın bidaha kol altından ölçme okiş kuşum

Geri