Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
derecen dijital dereceyse dil altından ölç.koltuk altı yanlış sonuç verir bu durum için canım.sakın kol altından ölçme.eczanelerde 5 lira dijital dereceler.ucu metal olanlardan
heh o zaman tamam işte.onunla ölç ama unutma sabah yataktan kalkmadan ve dil altından okiş 🙂 sen bıkmadan yap her sabah.sonra bana listele ve yaz ben sana yumurtladığın günü ve adet olacağın günü söylerim kuzum.ama inş gerek kalmazda hamişsindir 🙂
napayım canım çok iyiyim şimdilik.geçen gün bebişim kıpırdadığını gördüm.minnacık elleri ve ayakları vardı bi görsen teyzesi 🙂 11 haftalık oldu çok şükür.sen naptın canım varmı değişiklikler
ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olur
ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olur
feliçya canım listemi gördünmü bilmiyorum ama dil altından ölçtüğüm için sonuçlar hep doğru çıktı ve ateşimin yüksekliğini görmüşsündür.sakın bidaha kol altından ölçme okiş kuşum
feliçya canım listemi gördünmü bilmiyorum ama dil altından ölçtüğüm için sonuçlar hep doğru çıktı ve ateşimin yüksekliğini görmüşsündür.sakın bidaha kol altından ölçme okiş kuşum