Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

onlardan var bende de az önce dil altından denedim 37.2 cıktı.normalde 37.5 ta ben sıyırmaya başlıyorum Allah korusun 😀

heh o zaman tamam işte.onunla ölç ama unutma sabah yataktan kalkmadan ve dil altından okiş 🙂 sen bıkmadan yap her sabah.sonra bana listele ve yaz ben sana yumurtladığın günü ve adet olacağın günü söylerim kuzum.ama inş gerek kalmazda hamişsindir 🙂

ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olur

ay canım ya inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder.ben iğnemi vurdurdum şimdi bekliyorum doktor 4 hazirana kadar adet olmazsan test yaptır dedi bakalım ne olacak inşallah bu ay olur

amin canım ALLAH razı olsun.hadi bakalım inş güsel haberlerle gelirsin bize.az kalmış gününe hayırlısı inşallah.

feliçya canım listemi gördünmü bilmiyorum ama dil altından ölçtüğüm için sonuçlar hep doğru çıktı ve ateşimin yüksekliğini görmüşsündür.sakın bidaha kol altından ölçme okiş kuşum