Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamile arkadaşlar bi şey sorcam. hamile kaldığınız ay göğüslerde kararma oldumu yoksa ilerleyen aylarda mı oldu. bende sadece acıma var da

canım inşallah bu hayalini kurduğun herşey gerçek olur.. hayellerde olmasa ne yaparız biz nasıl yaşarız? emin ol hepimiz aynı hayallerin içinde yaşıyoruz.. ama hayali bile güzel değil mi? umarım bir gün hayallerimizi gerçekten yaşarızzz..

canım şu anda bunları okurken gülüyorum.. çünkü o anı hepimiz büyük bir heyecanla bekliyoruz.. umarım bebeğin seninledir.. sonra bizim için de dua edersin..

hamile arkadaşlar bi şey sorcam. hamile kaldığınız ay göğüslerde kararma oldumu yoksa ilerleyen aylarda mı oldu. bende sadece acıma var da
sllmmm cnmm inşallahh haöişsindirr tatlımm yaa gelecekk aya daa ben hamilee kalırımm inşallahh ama zorr çok zorr rabbimmm en iyiysini bilirr ne verirse hayırlısını versinnn şu perşembeler hürmetinee ne biliyimm zehram bana sen hamilesinn gibiii geliyoooo

canım ya inşallah hamişsindir 🙂 valla hepimiz çok sevincez çünkü böyle haberler duymaya ihtiyacımız var 🙂 hadi bakalım hayırlısı,güzel haberler ver bize 🙂

hepinizi çok seviyorum kızlar. gerçekten kardeş gibisiniz. birbirimizi hiç tanımamıza rağmen. ağzınızdan bal damlıyo. hepimiz anne oluruz inş.