Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy ben onu yerim maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah kucagına alacagın günlerde gelecekk inşallah bitanem goncamm yegenime iyi bak gülümm bende seni çok çok öptümm balımmmm

canım nasıl uyku yapıyo bugün bi bilsen.sabah leyla gibiydim 🙂 şimdi uyandım.akşamda memleketim bursama gidicez eşimle.p.tesi istanbula dönücez.eğer açmazsam neti merak etme bebem tamamı.çoook sağol tatloşum ama kısa nbi zaman sonra bana gelip hamileyiiiiiim diceksin gör bak hissediyorum yeminle.

inşallah cnm inşallah bana dua et tatlımm bebişini de severimm senide severimm cnm arkadaşımm benimm tmm cnm iyi yolculuklar allaha emanet olunn cnm yolunuz açık olsunnn

inşallah cnm inşallah bana dua et tatlımm bebişini de severimm senide severimm cnm arkadaşımm benimm tmm cnm iyi yolculuklar allaha emanet olunn cnm yolunuz açık olsunnn

sağol tatloşum ama akşam çıkıcaz yola.benimki anca rapor alıcakmış daha zamanım var yani 🙂 he bide üst kat modemi kapatmazsa 😀 bide benim lap top un fanı yanmış.3 gündür zor açtım pc yi.az daha rahmetli oluyordu canım pc im 😀 tamir ettirdi benimki.polis olmasından dolayı bizim burda o kadar çok arkadası varki hep yardımcı oluyorlar yoksa çoook para öderdik hee.şükürler olsun seviliyor burda 🙂

idrar testimi 1 saati buldu 5 dk çıkıyo diyolar sonuç canm sabah ölçtüm 36.1 di canm sen 37 demiştin we 4 gündür geçiyo adetim olsa çıkardı zaten demi canm