Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tatlim bende yatiyorum tamammi valla kor olacam butun gun netin basindaydim🙂 allah rahatlik versin!! Gorusmek uzere optuum 🙂

Neyse sen yinede kafani ferah tut cnm sonra allah korusun hayal kirikligi yasama ama umarim hamilesin varya bugun ruyamda sayfayi aciyorum senin mujdeni okudum biliyormusun yani ruyama dahi giriyor butun gun acaba testi yaptimi diye dusundum ama aslinda en mantiklisi adet gunun gectikten sonra test etmek haklisin yani beklemekle🙂

ayyy kız yerim ben seni.inşallah gerçek olur hepimiz rüyaları.bende değişik değişik rüyalar görüyorum.rüyamda iki tane deniz var iki denizin arasında bir kişinin yürüyebileceği kadar kumsal var.büyük değil.ama iki deniz birbirine karışmıyor.biri çok pisti.biri de o kadar temizdi ki suyu çok beraktı.bizde eşimle beraber o berak denizin çevresinde yürüyorduk başka bir rüyamda da kuşumun tekrar yumurtladığını gördüm.ondan da kuşun çıktığını gördüm.ALLAHIM hayırlara çıkarsın inşallah.sence bu rüyalardan nasıl bir yorum çıkarmalıyım..

ayyy kız yerim ben seni.inşallah gerçek olur hepimiz rüyaları.bende değişik değişik rüyalar görüyorum.rüyamda iki tane deniz var iki denizin arasında bir kişinin yürüyebileceği kadar kumsal var.büyük değil.ama iki deniz birbirine karışmıyor.biri çok pisti.biri de o kadar temizdi ki suyu çok beraktı.bizde eşimle beraber o berak denizin çevresinde yürüyorduk başka bir rüyamda da kuşumun tekrar yumurtladığını gördüm.ondan da kuşun çıktığını gördüm.ALLAHIM hayırlara çıkarsın inşallah.sence bu rüyalardan nasıl bir yorum çıkarmalıyım..

Cnm ruyayi hayra yorarsan hayra,serre yorarsan serre cikarmis biz hayirlisini dileyelim ama guzrl bir ruyAymis bak berrak olan yerdesiniz demekki 😉Bu arada kuslarin kactane yavrusu oldu??

Cnm ruyayi hayra yorarsan hayra,serre yorarsan serre cikarmis biz hayirlisini dileyelim ama guzrl bir ruyAymis bak berrak olan yerdesiniz demekki 😉Bu arada kuslarin kactane yavrusu oldu??

4 yumurtadan 2 tanesinden kuş çıktı.ama perşembe günü biri öldü.bir tane kaldı geriye.maşallah çok büyüdü.o ölen gelişememişti.çok küçük kaldı.ama bu yaşayan çok fırlama.bi uçabilse neler yapıcak 🙂

acilll.........
slm arkadaşlar,ben yeniyim burda,presseed diye bir jel duydum kullanan varmı lütfen bilgilendirin bu arada benm kanallar tıkalı çok az bir açıklık var banada faydası olurmu acaba,şu günlerde reglim bitince hemen başlamayı düşünüyrm,tecrübelerinize ihtyacm var.teşekkürler

Geri