Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyy kulaklarım çınladı sanki..komşudaydım kızlar giremedim nete..bide yazdıklarınızı anca okuyabildim.benim sol kasığımda ki batma bitti gibi.çok çok ince bir sızı oluyor arada.ama göğüslerim hala acıyor.sabahları ateşimi ölçüyorum.bugün ölçtüm 36,7 çıktı.gün içinde ölçtüğümde 37,2 ye kadar çıkıyor.tabi ben sabah ölçtüğümü baz alıyorum.eğer olursam hafta adet tarihim.geri sayım başladı.hayırlı inşallah.

ayyyy kulaklarım çınladı sanki..komşudaydım kızlar giremedim nete..bide yazdıklarınızı anca okuyabildim.benim sol kasığımda ki batma bitti gibi.çok çok ince bir sızı oluyor arada.ama göğüslerim hala acıyor.sabahları ateşimi ölçüyorum.bugün ölçtüm 36,7 çıktı.gün içinde ölçtüğümde 37,2 ye kadar çıkıyor.tabi ben sabah ölçtüğümü baz alıyorum.eğer olursam hafta adet tarihim.geri sayım başladı.hayırlı inşallah.

Hadi bakalim cnm bu kez tutturdun bence🙂 belkide corek otunun yardimi oldu sende ise yararsa bende baslicam🙂 ya esmeerli seninle okadar sohbet ettik fakat senin ismin ne tatlim?

Hadi bakalim cnm bu kez tutturdun bence🙂 belkide corek otunun yardimi oldu sende ise yararsa bende baslicam🙂 ya esmeerli seninle okadar sohbet ettik fakat senin ismin ne tatlim?

inşallah canım bu sefer tutmuştur.eğer hamile kalamadıysam bile yine devam edicem o karışıma.hayıt tohumunuda içmeye devam edicem.benim adım filiz.seninkide bernaymış galiba.tekrar memnun oldum canımcım 🙂

belirtimidir bilmem ama bazen bacaklarım ağrıyor.adet önceside ara sıra ağrır.sankş böyle kilometrelerce yol yürümüşüm gibi bacaklarımda ağrı yorgunluk hissediyorum.bide hep uyumak istiyorum.eşim bile diyo amma çok uyuyon sen diyor bana..

Peki icinden ne geciriyorsun? Onceden varya bebek yapmanin bukadar zor olacagi aklimin ucundan gecmezdi!! hem turk filmlerdeki gibi olacak zannederdim malesef hayat yesilcamdaki gibi olmuyor🙂

karmaşık duygulazr içersindeyim canım.bazen herhalde hamileyim diyorum bazende yok yaa yine tutturamadım kesin adetim geç gelicek diyorum.ende senin gibi düşünüyordum.sanki hemen hamile kalabilecekmişim gibi düşünürdüm.ama kimisi gerçekten hamile kalmak istiyorum diyor hemen o ay hamile kalıyor.böyleleri şanslı kesim işte.

Neyse sen yinede kafani ferah tut cnm sonra allah korusun hayal kirikligi yasama ama umarim hamilesin varya bugun ruyamda sayfayi aciyorum senin mujdeni okudum biliyormusun yani ruyama dahi giriyor butun gun acaba testi yaptimi diye dusundum ama aslinda en mantiklisi adet gunun gectikten sonra test etmek haklisin yani beklemekle🙂

Geri