Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Umarim bu belirtiler bebegin icindir..adet duzensizligini iyi bilirim ben hapsiz adet olmam mesela.. Kan fln aldirdinmi?? Esin gittimi doktora?? Cok soruYorum🙂 ama bunlar onemli faktorler!! Vucudunu fazla dinleme yinede!! Zamani geldigi zaman elbet gelecek bebeklerimiz..

🙂 hosbulduk canım bıan gırdım cıktım hangı ara gordun benı 🙂)

ıyıym bu arada dun adetım tesrıf etttı sen nasılsın??

Benim gozumden bisey kacmaz cin gibiyim🙂 bende iyim cnm hersey ayni degisen bisey yok..demekki adet oldun🙁 insallah onumuzdeki ay gelir melegin!! Tedavi uyguluyormusun bu aralar??

amin cnm amin inş inş Allahım hepimizi duysun..
ama bide şöyle belirtilerim var göğüslerim şuan şiş durumda adetimden öncede böyle oludu.
adetime iki gün var g adetim düzensiz geçen ay 18inde oldum ondan önceki ay 6sında. ondan önceki ay 20 sinde bu şekilde düzensizliklerimde var.
7 günde 4 kilo almışım.
ben hayatım boyunca hiç kabızlık sorunu yaşamadım ve 3 gündür o durumdayım. şuan hafifte olsa düzene giriyor sanırım
bulantım baş dönmem yok.
o kadar çok halsizliğimde yok.
belimde hafif ağrılar ve mide yanmalarım var..

meren hos gledın topiğimize daha 8 aylık evlıymısınız ne bu acele bu stres once bı sakın oldusunme yaa ben 3 yıl olcak evlenelı ıkı yıldırda bebek ıstıyoruz 2 yıldır bu belırtılerı her ay yasıyorum nerdeyse takılma bleırtılere falan rabbım verecek olan elbet verecek sen once evlılıgının tadını cıkar kocanla ılgılen gezın tozun nasılsa olacak rabbim verince yahuu

Benim gozumden bisey kacmaz cin gibiyim🙂 bende iyim cnm hersey ayni degisen bisey yok..demekki adet oldun🙁 insallah onumuzdeki ay gelir melegin!! Tedavi uyguluyormusun bu aralar??

cok hosuma gıttı ama bu cinligin🙂 tedavı yok ara verdık ıkı basarısız asılamamız var malum bıraz kendı hlaıne bırakalım dedık doktorum haber gondermıs annemle ıncır suyu ıcsın arı sutunu bırakmasın dıye bakalım yarın falan incir suyuna baslıcam glaıba

Umarim bu belirtiler bebegin icindir..adet duzensizligini iyi bilirim ben hapsiz adet olmam mesela.. Kan fln aldirdinmi?? Esin gittimi doktora?? Cok soruYorum🙂 ama bunlar onemli faktorler!! Vucudunu fazla dinleme yinede!! Zamani geldigi zaman elbet gelecek bebeklerimiz..
yok aldırmadım eşimde gitmedi. doğru soluosun önemli faktörler.
inş bebşim içindir..

cok hosuma gıttı ama bu cinligin🙂 tedavı yok ara verdık ıkı basarısız asılamamız var malum bıraz kendı hlaıne bırakalım dedık doktorum haber gondermıs annemle ıncır suyu ıcsın arı sutunu bırakmasın dıye bakalım yarın falan incir suyuna baslıcam glaıba

Ayy simarttin bak beni 🙂 iyi yapmissiniz ara vermekle az dinlendir vucudunu birazda dogal olarak dene zarari olmaz faydasi olur insallah..Ben incir suyunu 2 gu. Icebilmistim coook tatlk serbet gibi icimi yaktiydi valla🙂Ama sen yap insallah ise yaricak canim

Geri