Kendine stress yaptigin olabilir bence bir dus al kendine gel veya duymustum hamilelikte normal yani kanama olmadigi muddetce stress yapma kendine insalllah bebegin sIkI sIkI tutunur annesine allah kucagina almayi nasip etsin
Bebek yeni yuvası olan rahme yerleşiyor da ondandır. Benim arkadaşlarım da bel ağrısı çektiler hem de ilk birkaç ay. Bence biraz sakin ol artık. Bir şey olmayacaksa da streslenmenden olacak bak. Mevlana nın da dediği gibi kanaman olmadıkça korkma. Değerlerin de yükselecektir, endişe etme. Demişti, dersin... 😉
Büyür büyür endişe etme. Ben adetin 12. günü gittiğimde küçük 8 mm idi büyük 16.5 idi. 2 gün sonra gittim. küçük 12 olmuştu, büyük 20 mm. Ve o gün çatlatma iğnemi olmamı söyledi doktorum. İğneden 1 gün sonra sol yumurtalığımda çok şiddetli ağrı oldu. Gelişen yumurta soldaydı çünkü. Böyle hissediyorsun. Bakalım 30. gündeyim. Baş ağrım var, uykum var çok vaaar, dün belimin sağ tarafı çok ağrıdı. Göğüslerimdeki ağrılar azaldı. Ne bileyim hiç adet olacak bir havam yok. Bazen çatlayacakmış gibi ağrıyor başım ama ilaç almam yasak. Baş dönmem de oluyor arada. Çok rüya görüyorum. Her gün ama. Bugün de eşimin kuzeninin hanımını gördüm. 4 aylık bir oğlu var. Aman uyandıktan 2 saat sonra aramasın mı?... Müneccim oldum ben bugünlerde. Eşim de çok güzel bir rüya görmüş. Şimdi anlatmıyım. Eğer olumlu bir şey olursa anlatıcam arkadaşlar size söz. Dua edin bana. Ben burda bildiğim herkesi kalbime alıp dua ediyorum inanın. Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün. Anneciğim de bu ay olmazsa da üzülme dedi az önce tel.de. Öbür aya olur der. Kendimi iki türlüsüne de hazırladım. Bakalım.
Cnm butun saglik kontrollerini yaptirdinmi?? Bence bir doktora degil baska bir doktora daha danis !! Kendine stress yapma oda cok engelliyor.. Insallah en kisa zamanda hepimiz o guzel duyguyu yasariz gorusmek uzere
Cnm butun saglik kontrollerini yaptirdinmi?? Bence bir doktora degil baska bir doktora daha danis !! Kendine stress yapma oda cok engelliyor.. Insallah en kisa zamanda hepimiz o guzel duyguyu yasariz gorusmek uzere
butun derken şöyle ızah edeyım hormonlarıma bakıldı cok şükür temız prolaktın yuksektı ılac kullandım duzeldı rahımde herhangı bır kıst yara vs yok temız dedı bı yumurtlama takıbı yapalım dedı gıttım sadece bır tane yumurta var oda ıkı gun sonra kendılıgınden çatladı catlatmaya gerek yok dedı aslında devam etmem lazım ama ınan hıc halım yok ıcımden bıle gelmıyor sanırım tek eksık kaldı oda rahım fılmı ve ben korkuyorum gercı ıstemedı ama bu gıttıgımde ıstıycek ne yapalım mecbur aslında ılk bır sene hıc ıstemedım bıle streste yapmıyorum ama nedense bu konuda cok sabırsız oldum ılgın ıcın cok tsk ederım allah razı olsun rabbım muradını bıran önce versın ınsallah