Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Mevlana gelişmeleri yine söyle. Yüsra çok sevindim. İyi olacak bak endişe etme. İçime doğuyor bak. O doktoruna var ya çok sinir oldum ben. Biraz yapıcı olsa ya. Yaptıkları iş sadece kadın-doğum uzmanlığı değil. İnsanların psikolojisi için de hassas olmalılar. Ama ne yazık bunu her doktor yapmıyor. Bir de onlar garanticiler fazlasıyla ki seni de o moda sokmuşlar gibi geldi bana. Takma artık kafana, bekle... Kendini de koru bu süre zarfında. Ağır işler yapma. 😉
Semah ben de yaptırmadım rahim filmi henüz istemedi kimse. Ama isteseler 1 dakika bile düşünmem, yaptırırım. Her ay sanki adet sancısı çekmiyor muyuz? Benim bir yakınım 1 sene boyunca ne tedaviler oldum, çatlatma iğneleri hep boşuna olmuşum dedi. Tüpler tıkalı, mı bakalım filan diye rahim filmi istemişler. Ne zaman yaptırmış. Yapışıklık varmış meğer ve açılmış. Ertesi ay hamile kaldı. Şimdi kızını büyütüyor. Böyle sorunlar da olabiliyor. Aşılamadan önce buna baktır ki eğer yapışıklık varsa ki inş yoktur aşılama yaptırsan da hamile kalamazsın. 😉
Bu arada ben hala adet olmadım. Olacak mıyım da hiç bilmiyorum...

Geri