Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlarrr.aranıza yeni katıldım sayılır ama hep takip ediyorum.dertler aynı naparsınız🙁 hemile kalmak istiyorum.bebeğim olsun istiyorum..bu ay çok ümitlenmiştim hamileyim diye.bütün belirtilerim vardı ama ne oldu 9 gün sonrasına adet oldum.off off ne olacak bu halim.yarın doktora gidicem hormonlarım ne durumda baktırıcam.doktorun tedavisi ne olucak çok merak ediyorum.ben 3 yıllık evliyim.9 ay önce dış gebelikten ameliyat oldum.ve doktor bana korunma verdi.temmuza kadar korunduk.temmuzda izin zamanımızda memlekete gittik.orada hsg çektirdim.tüplerimde bi sorun yok çok şükür.anlıycağınız daha 1 aydır bebek için uğraşıyoruz.ayrıca bende polikistikover de var.benim düzensiz olurdu adetlerim ama şu 4-5 aydır düzene girmişti.taki bu aya kadar.bakalım hamile kaıp bebeğimi kucağıma alabilecekmiyim.ogünleri görürmüyüm acaba...ALLAH isteyen herkese verir inşallah🙂🙂 off bayada uzun yazmışım..

Aramiza hosgeldin canim öncelikle gecirdigin ameliyat icin gecmis olsun insallah en kisa zamanda hepimiz tadariz o duyguyu ama doktora git zaman kaybetme bütün kontrollerden gec🙂

teşekkür ederim canım.amin inşallah allah nasip edecek bizlere.yarın doktora gidicem.inşallah bi problem çıkmaz.yarın sonucumu yazarım sizlere.sen ne kadarlık evlisin.ne zamandan beri bebek düşünüyorsun mevlanacığım..

hele şükür yaaaa 🙂 hep giriyorum burası boş olunca canım sıkılıyodu valla 🙂 kızlar bu arada değerim 93.85 çıkmıştıya ertesi gün sancılandım dotora gittik yine test yaptı 263.40 ama hala tedirginim cumaya gidicez bakalım artık ALLAH bebeğimizi bize bağışlar İNŞALLAH.....

Cnm ben 2 senedir evliyim 1 senedir bebek istiyorum ama fakat daha zamani gelmedi sanirim🙂

olur canım merak etme.sağlık sorunun yoksa olur bence.sabahtan doktora gittim kan filan aldılar idrar da aldılar. sonuçları 3 gibi alıcam.bakalım ne olucak merak ediyorum.doktor çalışmalara devam edin dedi 🙂🙂 incir kürüne başlamayı düşünüyorum.ayrıca vücut ısısı takibi de yapıyorum.hayırlısı bakalım.

hele şükür yaaaa 🙂 hep giriyorum burası boş olunca canım sıkılıyodu valla 🙂 kızlar bu arada değerim 93.85 çıkmıştıya ertesi gün sancılandım dotora gittik yine test yaptı 263.40 ama hala tedirginim cumaya gidicez bakalım artık ALLAH bebeğimizi bize bağışlar İNŞALLAH.....

yüsracım içini ferah tut sen.iyi düşün güzel şeyler olsun.ALLAHIM dualrını kabul etsin.sende bizim için dua et emi.hamilelerin duası gerçekleşirmiş.bende sizlerin için edicem..🙂

olur canım merak etme.sağlık sorunun yoksa olur bence.sabahtan doktora gittim kan filan aldılar idrar da aldılar. sonuçları 3 gibi alıcam.bakalım ne olucak merak ediyorum.doktor çalışmalara devam edin dedi 🙂🙂 incir kürüne başlamayı düşünüyorum.ayrıca vücut ısısı takibi de yapıyorum.hayırlısı bakalım.

Malesef saglik sorunum var klomen kullaniorum birde persemve gunu catlama ignesi vuruldum 2 hafta sonra ogrenicez ise yaradimi yaramadimi allah kimsenin kucagini bos birakmasin 🙂 bende dusunmustum incir kurunu ama ne yalan soyliyim pek inanmam oyle seylere🙂

Geri