Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sağ ol Mevlana. Buraya sıkıcı şeyler yazmak istemezdim ama işte çok daraldığım bir dönemdi. Çok tahammülsüzüm. Bu kullandığım ilaçların da payı neticesinde mi bilmiyorum. Allah'a havale ettim zaten. Başka çarem yok ki. Çok rahat yalan söyleyebilen bir insanla baş edemem ben. Allah gçsteriyor yalanlarını bir bir. Bana sabretmek düşüyor.

Senin tedavin ne oldu? Çatlatma iğneni oldun mu? Ben daha adet olmadım bakalım.Bu hafta anlaşılır ne olacağı...?

En iyisini yapmissin oyle insanlarla ugrasilmaz ztn en iyisi butun baglari koparmak..

Yok daha ben catlama ignemi olmadim yarin olacagim insallah. Fakat ben tek bu ay denemeyi dusunuyorum cunki ben normalde kafaya takmayan birisiydim bu tedaviye basliyali piskolojimi alt üst etti ondan bu ay olmassam devam etmeyi dusunmuyorum olursa kendiliginden olsun...

Evet eyees o hayatımızı mahvetmek için var gücüyle çalışanlar yok mu? Ben de ah ediyorum ama. Şu dünyada bir gün huzur bulamasınlar... Bu stresler yüzünden olmuyor bebek galiba.

Semah a hoş geldin diyorum. Umarım en kısa zamanda sen de hamile kalırsın. Moralini bozma, üzme kendini. 😉

Yüsra önceki sayfalara baktım. Kanda 9 gün önce baktırmışsın ama erken yaa. Erken davranmışsın. Adete 1-2 gün kala baktırsan kesin sonuç verirdi acele etmişsin. Adetin geçsin bi. Doktora git. Kanda kesin sonucu al derim ben. İnşallah hamilesindir sen de.

cok tsk ederım canım ılgın ıcın rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

yaa bu arada bişeey daha sorucam biraz önce bi tane daha idrar testi yaptım 5-6 dk sonra ikinci çizgi çok az belirdi ama farkedilebiliyor öğlan yaptığım testte aynı bu testelr yanlış olabilirmi adetime 3 gün var yarın kan testi yapsam mı. çok soru sodum ama moralim çok bozukk

😀 yüsra az sakin ol. öncelikle ucuz testlerden mi aldın? eğer onlardansa adet günün 5 gün geçmeden doğru sonuç vermezler. hassas testlerden aldıysan evet muhtemelen hamilesin. kan testinde tam cevap alırsın ama doktorlar ona bile adet günün geçmedi diye erken der. ancak ilaç kullanma durumun falan varsa test yaptır tabi.
inşallah hamillesindir 😀

zeynep hoş geldin. öncelikle şunu sorayım eşin de test yaptırdı mı? çünkü bayanlardan kaynaklanan sorunlar bir şekilde hallediliyor ama erkeklerden kaynaklananlarda zor oluyor.
ben de sana yakın bir durumdayım. adet düzensizliğim falan yok, kilo sorunu da yok ama 1 yıldır hamile kalamdım. başta fsh hormonum biraz yüksekti ama hayıt tohumu ile düzelttim. bende hala tık yok. doktor artık psikolojime bağladı. çok istediğim için stres yapıyormuşum.
senin fsh kaç? o çok önemli çünkü.

canım bi arkadaşta fsh hormonunu ölçtür dedi. ancak ben bilmiyorum bu fsh hormonu nedir. ben hormon testi yaptırdım. sonucta hormonlarım normal cıktı. sonucu telden ogrendim bu yuzden sonucu elime almadıgım için fsh hormonu degeri varmı yokmu bilmiyorum. normal hormon testinde cıkan bi sonuçmu bu?
esim doktora gitmedi canım. biraz tedirgin acıkcası. öncelikte o gidecek doktora inş. sonra ben. ama eger onda sorun cıkmazsa. ben hangi yolları izlemeliyim bilmiyorum. birde asıl merakım bu muayenelerde ortaya cıkmayan bi durum oluyormu. mesela rahim filmi ile daha geniş sonuçlar ortaya cıkabiliyormuş. şimdi diyorum herşey normalken olmamasının sebebinin altında görünmeyen bi nedenmi var. yakın zamanda gebe kalabilmen dilegimle cnım inş

Hikayen bana benziyor. Tipik polikistik over durumu. O 3 aylık doğum kontrol hapı bende de geçici etki yapmıştı. Doktorun biri ısrarla kilo ver dedi. Sen başarmışsın ben onu da başaramadım. Daha fazla böyle gitmeden bebek olsun diye başka doktora gittik. Yumurtlamayı sağlayıcı tedaviye geçtik. Yani klomen+iğne, ultrasonla takip. Başarabilecek miyiz bilmiyorum ama bu yola başvurduk. Sen de çocuk isteğinizin olduğunu ısrarla doktoruna söyle ve gereken tedaviyi yaptır bence.

canım pko olsaydı doktorum bunu bana söylemezmiydi? aynı hastalıktan bebegi olmayan bi yakınım vardı. tedavi gördü sıkıntılı günler gecirdi. sonuç: doktor herseyi kendi haline bırakın olur kendiliginden dedi. belli müddet sonrada gebe kaldı. oldugu tedavi cektigi sıkıntılar yanına kar kaldı. bu yüzden bilinçlenerek doktora gitmek istiyorum acıkcası. inş canım tedavin güzel sonuçlar verir sanada

yüsra o zaman sen de artık hamiş melek oldun 🙂 bugün kan testi yaptır ve bize haber ver canım, çok sevindim 🙂

zeynep bence adetinin 2 ya da üçüncü günü tekrar hormon testi yaptır. çünkü doktor bana dedi ki bu fsh yüksekliğinde hiçbir doktor çocuğun olmaz demezmiş. yarın da hamile kalabilirmişiz ama 10 yıl beklemek zorunda da kalabilirmişiz ve 10 yıl beklemek istemiyorsak çatlatma iğnesi falan kullanmamız gerekebilirmiş. en azından sorunun ondan kaynaklanmadığından emin olursun ona göre hareket edersin.

Geri