Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aşk olsun kızlar bir müslümanda bu kıza noldu yok 1 haftadır piyasalrda öldümü kaldımı diye merak etmez ya walla çok kırıldım sizlere bilesiniz🙁 bu arada beni listeden sil artık fatoşcuğum,1 haftadır hastanedeydim bebeğim rahimde değil tüpte geliştiği için ameliyat oldum,daha dün çıktım hastaneden çok kötüyüm dikişlerim çok acıyor oturamıyorum bile ama ben yinede sizleri merak ettiğim için hemen ilk iş ağrımda sancımda olsa buraya girip yazılarınızı okumaktı,
ebrucum çok geçmiş olsun canım kuzum seni merak etmez olurmuyuz hiç ama sen enson mesajında 1 hafta giremeyeceğini ev taşıyacağını yazmıştın hatta soranlar oldu ve bende ev taşıyo die cevap verdim canım çok üzüldüm valla allah şifa versin

christian_5.gif
christian_5.gif

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???)
duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
Yaz esintisi.................13-15 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur......................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
ymurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile

evet duygucum testi sabah yapar yapmaz yaz forma gelince bakalım hemen ayyyy çok heyecanlandım bak şimdi ya inş.güzel haberler vericeksin canım bu sabırlılığının altında inş.güzel şeyler çıkar karşına seni sevindirir canım sabredipte inş.muradına erersin bi tanem

evet duygucum testi sabah yapar yapmaz yaz forma gelince bakalım hemen ayyyy çok heyecanlandım bak şimdi ya inş.güzel haberler vericeksin canım bu sabırlılığının altında inş.güzel şeyler çıkar karşına seni sevindirir canım sabredipte inş.muradına erersin bi tanem
inşallah canım evet haklısın hep sabırsızlandım 4-5 şer test yaptım sonuç hep negatifti ama hayret bu ay öyle diilim relaks durumdayım bakalım ay heycanlandırdın kız beni senin dediğin gibi bu sabırlılığın altından neler çıkcak yarın haber veririm canım hakkımızda hayırlısı olsun

Geri