Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaz esintisi canım sonucunu aldınmı kaçta alcaktın.yaaa kızlar bu arada formun eski hali daha güzeldi yaa sanki daha sıcak ve samimiydi yeni haline alışamdım bi türlü nie değiştirdiler ki

al benden de okadar canımm ya ne biliyimm eski hali gerçekten daha hoştu yazıları olsunn görüntü açısından daha hoştu yani bende alışamadım canımmm çok soğuk geldi şuan bana formm bilmiyorum ilerde ne olur?

selzehcim bişey sorucam sana bu sayfayı f5 ile yenilemeden ve aşağı tuşunu kullanmadan direkt güncellenen yazıları göremiyormuyuz bi tanem ya

yok canım ya ya f5 yapıcan yada sayfanın en altında sag tarafta gitmek ıstedıgınz sayfa yazıyor ben oraya sayfayı yazıyorum yenı gelen olursada eklemıs oluyor okuyorum

al benden de okadar canımm ya ne biliyimm eski hali gerçekten daha hoştu yazıları olsunn görüntü açısından daha hoştu yani bende alışamadım canımmm çok soğuk geldi şuan bana formm bilmiyorum ilerde ne olur?

ya vallahı sayfa degısınce bır tuhaf oldu eskı halıne alıstıkya ondan bıze soguk gelıyor kızlar yavas yavas alısıcaz sanırım hem daha ıı hersey yenılenıyor bızde hamıs olunca yenılenmıs olucaz 🙂

evt ya bi garip geldi bana diğerine gözümüz alıştı bide yazanlara bakıyorum soldaydı ya şimdi sağa geçmiş kim yazdı ne yazdı oluyo insan ya umarım çabuk alışırız

evet esti forum daha güzeldi ama buda güzel biz diğerine alıştığımız için bize yeni hali bi garip geliyo ee kızlar nabersiniz bende hala bişey yok yaz esintisi sende varmı bişeyler canım

duygucum yok bişey,hafiften arada sancı oluyor ha oldum diyorum olmuyorum,benim regli bu ay bana küstü,benden kurtulmayı bu kadar mı istiyorsun hah dedi🙂şaka biyana tahlil sonucunu almaya zaman yaklaştıkça nedense olumsuz düşünmeye başladım,negatif gibi geliyor,hayırlısı napalım,geçmeyen karnımın ağrısı da öle hissetmeme neden oluyor galiba.

duygucum yok bişey,hafiften arada sancı oluyor ha oldum diyorum olmuyorum,benim regli bu ay bana küstü,benden kurtulmayı bu kadar mı istiyorsun hah dedi🙂şaka biyana tahlil sonucunu almaya zaman yaklaştıkça nedense olumsuz düşünmeye başladım,negatif gibi geliyor,hayırlısı napalım,geçmeyen karnımın ağrısı da öle hissetmeme neden oluyor galiba.
hayırlısı olsun canım inşallah reglin sana 9 ay 10 gün küserde bu süre içerisinde bidaha uğramaz sana 🙂

Geri