Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla bende bıktım cnm hele yazın çok daha kötü gezmek istiyorum ya şimdi eve geldim yemek yapmam gerek daha yeni ya ve ne yemek yapsam bilmiyorum ve kasıklarım sancıyo allahım yardım et:halı: bu gülümseme şuan tam bana göre dimi kıs köle isaura gibiyizz

ayyy canım yaşadıklarına inanmıyorum ya bukadarmı insanlar rahat olmuş ya utanma arlanma kalmamış yuhh diyorummm başka bişey demiyorummm yani....amannn yemek içinde kafanı takma bişeye yaparsın hafif bişeyler zaten sıcaktanda fazla yenmiyoki bişey be canımmm yorma fazla kendini🙂

Duygucum ya sen bi test yapsana canım yaa bence sen hamilesin
inşallah canım hamileyimdir bu ay çokta umudum yoktu ama bakalım normalde benim regli dakiktir dün olmam gerekiyodum ara ara bel ağrılarım oluyo fakat henüz teşrif etmedi benim regl bakalım yarın ilk işim test yapmak olcak tabi bugün reglim gelmesse ya bide bu ay kendimi çok kaptırmadım niye geçikti bilmiyorum hani kaptırsam da geçikse tamam belki psikolojik olcak ama ne biliyim hayırlısı olsun bakalım

duygu ben ne yemek yapıcamı buldum yoğurt ve dereotu soslu azcık sarımsaklı makarna nasıll🙂 çok kolay dimi napiym bugün geç geldim ve yorgunum

ayyy canım yaşadıklarına inanmıyorum ya bukadarmı insanlar rahat olmuş ya utanma arlanma kalmamış yuhh diyorummm başka bişey demiyorummm yani....amannn yemek içinde kafanı takma bişeye yaparsın hafif bişeyler zaten sıcaktanda fazla yenmiyoki bişey be canımmm yorma fazla kendini🙂

valla ahlak kalmamış bazen cidden bu dünyaya bi günahsız getirilirmi diye düşünüyorum allahım onları iyi ahlaklı dürüst namuslu dinine vatanına milletine hayırlı evlat etsin aminn

Duygu bak sen yapmazsan biz gelip yapcaz testi 🙂yada bekle c.tesi birlikte yapalım cnm şimdi herkes beni dövücek🙂)
🙂 ben senin yerinde olsam kaç tane test yapmıştım valla iyi dayanıyosun canım gerci yapcağımız testler sonucu değiştirmicek ama insan yinede merak ediyo ben kendime şaşıyorum daha bi tane bile test yapmadım üstelik evde beni bekleyen bitane testim var ama yarın kullanırım artık hakkımızda hayırlısı olsun canım allahım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese canım

🙂 ben senin yerinde olsam kaç tane test yapmıştım valla iyi dayanıyosun canım gerci yapcağımız testler sonucu değiştirmicek ama insan yinede merak ediyo ben kendime şaşıyorum daha bi tane bile test yapmadım üstelik evde beni bekleyen bitane testim var ama yarın kullanırım artık hakkımızda hayırlısı olsun canım allahım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese canım

amin datlum aminnnn balumm e kıslar ben biraz eve bakiym yemekte yapiym sonra gelirim fazla kaynatmayın bak kör oluyorum okuyana kadar hee🙂)öpüyom sizi komacan byee

Geri