Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ahhh bu beklemek yok mu!
bana da cuma günü aşılama yapıldı.
çok heyecanlıyım. hatta ne yalan söyliym umutluyum da. biliyorum yine negatif olursa yine yıkılacağım ama olsun.
tatlıcadım senin için de hakkında hayırlısı olsun. inşallah yeni düzenin uğurlu gelir ve sana bebişini getirir.
nedense buraya ilk üye olduğum günden beri seninle birlikte hamiş kalıcaz gibi geliyor bana. bu ay olsa ne güzel olur yaaa🙂
yaa geçmiş yazışmaları okuyamıyorum. çok vakit alıyor ve sizinle sohbet etmeyi tercih ediyorum bu yüzden.
yaaa listeyi gördüm de maşallah diyesim geldi.
3 gün bakmadık, millet çatır çatır hamile kalmış🙂 çok sevindim. darısı bize (Mayıs ayı bekleyenlerine) inşallah.
Taze hamiş arkadaşlar tebrik ediyor ve sağlıkla kuıcağınıza almanızı diliyorum.
eeee şuan online olan arkidişler siz nasılsınız bakem🙂
ahhh bu beklemek yok mu!
bana da cuma günü aşılama yapıldı.
çok heyecanlıyım. hatta ne yalan söyliym umutluyum da. biliyorum yine negatif olursa yine yıkılacağım ama olsun.
inşallahhhhhh canımmm dualarım seninle... her gece yatmadan önce mutlaka dua ederim, dün akşam aklıma gelenlerin isimlerini saydım, sen de vardınnnn 🙂
.
canımsınnnni ben ilk geldiğimde bu foruma beni sen karşılamıştın , o ay çok akıntım vardı ,sende akıntı varsa kesin hamilesimdir demiştin 🙂 iilk konuşmamızdı ,iyiki gelmişim buraya iyiki tanımışım seni, Ankaraya geldiğimde görmek isterim çok , fırsat olursa denk gelirse tabiii...
bir de ne diycem şu ekranın üstünde tchibo reklamı var ya orada laciver beyaz benekli ceketli olan kız bana acayip benziyo sabah reklamı görünce şok oldum tekrar baktım benmiyim diye 🙂
iyiyiz canım çooookkk şükür, şimdilik fena değil. artık mercimeğim fasulye oldu. inşallah sağlıklı gelişiyordur diye allaha dua ediyorum hep. içim umutlu inşallah bir daha kötü şeyler olmayacak diyorum. siz nasılsınız
ınsallah canım sagol benı düsündügün ıcın.....o bunalımlar hep bunun ıcınmı bunu anladım canım bılıyormusun ınsan bıseye takılıp kaldıgında aklında olumsuz bısey oldugunda nekadar da cıkmaza gırıyormus bırde ben nazlıyım ve alınganım ondan dolayı da cok yıpranıyorum şükür kı bıttı....
canımmmm bundan sonra hayatın o kadar umutvar olacak ki sana anlatamam. tabiki eş huzuru kadar iş huzuru da çok önemli. inşallah huzurla çalışabileceğin başka bir iş karşına gelir.