Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallahhhh hayırlı bir bekleyiştir inşallah meleğin gelmiştir canımmmm. belirtilerin çok güzel. canım zaten kendine 2 açık kapı bırakmalısın, çünkü tek tarafa yönelirsin üzülebilirsin.
içimden meleğin geldi diyorum ama bilmiyorum, ümitlendirmek yanlış olur. hayırlısı canımmm

aminnn canım inşaallah gelmiştir, gelmediyse yine yıkılıcam biliyorum ,hayırlısı Allahtan...

merhabaaaa hoşgeldin canım nasılsın

inşallahhhh hayırlı bir bekleyiştir inşallah meleğin gelmiştir canımmmm. belirtilerin çok güzel. canım zaten kendine 2 açık kapı bırakmalısın, çünkü tek tarafa yönelirsin üzülebilirsin.
içimden meleğin geldi diyorum ama bilmiyorum, ümitlendirmek yanlış olur. hayırlısı canımmm

hosgeldn meryem nasılsın?

iyiyim canlarım seviyorum sizi :humble:

dedim ben sana dediiim , sen bu rahatlamayla bu ay hamiş olursun tatlı cadım benimmmm, darısı başıma inşaallah ben de bi kurtulsam şu iş hayatından çoook rahatlayacağımmm
ınsallah canımmm o gunlerı sende gorursun..calısmak guzel ama ısyerının huzurlu olması gerek.... benım huzurum yoktu kac aydır oyuzden pışman degılım gercekten.....ınsalah bakalım bu ay cok bı calsma olmadı daha ama hayırlısı olsun....

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
izgil85 .......................... 30 Nisan

mimoza çiçeği..................1 Mayıs
:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
duygum_06.................... 5 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek.........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Japonica ...................... 15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Queeny..........................16 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs
Sevilay76........................25Mayıs
Ayyüzlü...........................30Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan ?????????????????????????
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Lalezar....................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Elaca.......................................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr:baby:<!-- google_ad_section_end -->
Canan58 ....................... Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr:baby:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

evetttttttttttt canım evdeyım cuma sondu ıste....rahatladım suan ınan bır gunde kendıme geldım megerse iş benı nekadar yormus ve psıkolojımı bozmus gercı olaylardan dolayı ben gerılmıstım ısabetlı bır karar almısım bakalım ıyı bır fırsat cıkarsa baslrım tekrar suan okula yogunluk verıcem ınsallah mutluyum huzurluyum canım....

ayyyyy bak ben de çok mutlu oldum senin içinnnnn 🙂 :ohh:
evet ya sen durumu bilip ayrılmışsın çok da iyi yapmışsın o zaman... bak bundan sonra sende hiççççç dert kalmayacak inşallahhhhh herşey yoluna girecek, derslerinden geçeceksin ve inşallahhhh meleğin gelecek. süper yaaaa çok sevindim canım.

aminnn canım inşaallah gelmiştir, gelmediyse yine yıkılıcam biliyorum ,hayırlısı Allahtan...

canımmmm hayırlısını iste....yıkılmak yokkkkk, biliyor musun benim tam yıkıldığım ayda geldi meleğim. inşallah seninki de çok bekletmez canım benim.

Geri