Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaa geçmiş yazışmaları okuyamıyorum. çok vakit alıyor ve sizinle sohbet etmeyi tercih ediyorum bu yüzden.
yaaa listeyi gördüm de maşallah diyesim geldi.
3 gün bakmadık, millet çatır çatır hamile kalmış🙂 çok sevindim. darısı bize (Mayıs ayı bekleyenlerine) inşallah.
Taze hamiş arkadaşlar tebrik ediyor ve sağlıkla kuıcağınıza almanızı diliyorum.
eeee şuan online olan arkidişler siz nasılsınız bakem🙂
bir de ne diycem şu ekranın üstünde tchibo reklamı var ya orada laciver beyaz benekli ceketli olan kız bana acayip benziyo sabah reklamı görünce şok oldum tekrar baktım benmiyim diye 🙂
tatlıcadım senin için de hakkında hayırlısı olsun. inşallah yeni düzenin uğurlu gelir ve sana bebişini getirir.
nedense buraya ilk üye olduğum günden beri seninle birlikte hamiş kalıcaz gibi geliyor bana. bu ay olsa ne güzel olur yaaa🙂
yaa geçmiş yazışmaları okuyamıyorum. çok vakit alıyor ve sizinle sohbet etmeyi tercih ediyorum bu yüzden.
yaaa listeyi gördüm de maşallah diyesim geldi.
3 gün bakmadık, millet çatır çatır hamile kalmış🙂 çok sevindim. darısı bize (Mayıs ayı bekleyenlerine) inşallah.
Taze hamiş arkadaşlar tebrik ediyor ve sağlıkla kuıcağınıza almanızı diliyorum.
eeee şuan online olan arkidişler siz nasılsınız bakem🙂
ayyyyy bak ben de çok mutlu oldum senin içinnnnn 🙂
evet ya sen durumu bilip ayrılmışsın çok da iyi yapmışsın o zaman... bak bundan sonra sende hiççççç dert kalmayacak inşallahhhhh herşey yoluna girecek, derslerinden geçeceksin ve inşallahhhh meleğin gelecek. süper yaaaa çok sevindim canım.
ınsallah canım sagol benı düsündügün ıcın.....o bunalımlar hep bunun ıcınmı bunu anladım canım bılıyormusun ınsan bıseye takılıp kaldıgında aklında olumsuz bısey oldugunda nekadar da cıkmaza gırıyormus bırde ben nazlıyım ve alınganım ondan dolayı da cok yıpranıyorum şükür kı bıttı....
Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi izgil85 .......................... 30 Nisan mimoza çiçeği..................1 Mayıs :hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms: duygum_06.................... 5 Mayıs azade..............................6 Mayıs tweety8378......................7 Mayıs Ayşegülll ........................ 8 Mayıs gülyüzlüm........................8 Mayıs Desen .............................. 9 Mayıs gül melek.........................10 Mayıs pembedüş..........................12 mayıs lara...............................14 Mayıs sabırsızım ..................... 14 Mayıs nisa27.............................15 Mayıs Japonica ...................... 15 Mayıs Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny..........................16 Mayıs dentnurse......................20 Mayıs Nur85 .......................... 20 Mayıs sevgi55..........................20 Mayıs Sevilay76........................25Mayıs Ayyüzlü...........................30Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ................................. 24ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ) arzu85 .............................. 13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr) kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr) selzeh ..................................... 20 şubat(şubat anne adayı süperrrr) Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr) mrs.m..................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) pirenses.................................12 Nisan ????????????????????????? aslıgökçe ............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) Lalezar....................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca..........................................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr<!-- google_ad_section_end --> Canan58 ................................... Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrr<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->