Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

smart_girl......................14 temmuz
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Nur85......................13 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
ymurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...

evet canım alıcam bu gün ne vakitler veryonuz yaw🙂ona göre ayyy ben o pekmezden bikaç sene önce içmiştim kokusu çok fenaa ama napalım şifa işte içicek artık bebişimiz için.bide bende kendime biraz bakıcam bu ay çok zayıfım kilo almam lazım beslenmeme dikkat etmeliyim neyse hayırlısı olsun evt inşalla bu ayda biz giricez listeye🙂
gunaydin canim evet heklisin pekmezin kokusu fena esim icerkende agzi kayiyor ama iciyor hergun benim reglim baslayinca oda pekmeze basladi hamis olasiya icicek gunde 3 5 defa iciyor insallah bu ay pekmezi faydasi olur canim.

nurcugum bu ay bende cok dikkat ediyorum beslenmeme vitamin kullanmaya basladim arti sut falan folit asit insallah bunlarin faydasi olur canim bilmiyorumki allah bilir artik ha kizlar bide sut karin agrisi isahal falan yaparmi beni cok kotu ediyor ya.

nurcugum bu ay bende cok dikkat ediyorum beslenmeme vitamin kullanmaya basladim arti sut falan folit asit insallah bunlarin faydasi olur canim bilmiyorumki allah bilir artik ha kizlar bide sut karin agrisi isahal falan yaparmi beni cok kotu ediyor ya.
ya aslında süte falan bende dikkat edyom canım bide folik asit kulalnıyom bu 3.ayım kullanalı ama ben aşırı zayıfım ya 46 kiloyum boyum 1.62.o yüzden mutlaka almam lazım kilo.bu arada süt karın ağrısı yapıyo özellikle sabahlrı içtiğinde normalyani sendeki de.bu ay regl ateşimide öğrenmiş oldum 36.5 yaw çok yüksek ısıyla regl oluyom bende bide adet döngüm çok uzun 35 gün sürdü bu ay bişi yoktur inş ya normal midir kızlar

günaydın yepyeni annecik🙂nasılsın balkalım hayırllsı olsun canım bu gün alırsın güzel haberi inşve hemen bizlerle paylaş olur mu merakta bırakma bizi tatlum

nurcum hayırlısı olsun bitanem inan hi ummadık anda oluyo ben çok ama çok ümitsizdim ve bu ay moralim çok bozuktu bu yüzden bakalım ne olacak hayırlısı bitanem pekmeze devam ve bende çok zayıfım boy 1.73 kilo 56 ama sağlıklıyız şükür zayıflığı dert etme aşkım

kizlar size iyi sahbetler ben cikiyorum gelince merakla sayfalari okurum hepinize hayirli gunler musdeli sahbetler ve bol bebeler diliyorum yagmurun ennesi seni tebrik ediyorum canim insallah bu gun kandada cikar bize mutlu haberir verirsin canim haberini bekliyorum bizimle paylar olurmu canim.

günaydın yepyeni annecik🙂nasılsın balkalım hayırllsı olsun canım bu gün alırsın güzel haberi inşve hemen bizlerle paylaş olur mu merakta bırakma bizi tatlum

inş bitanem sağol tatlım dün gece o kadar karışık rüyalar gördüm ki meğer benimki dış gebelikmiş hastanede öğreniyodum sonra kıymalı ıspanak çorbası içiyodum bişey anlamadım cnm çok karamsarım yanlızkaşınma:zonked:

Geri