Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

eyşan hoşgeldin caım yaa çok uzun oldu kız özlettin kendini artıkın bol bol görüşürüz tatlım inşallah bende bu ay çok şüphelenmiştim hamilelik için ama bu gün regl olldumcanı artık bidahaki aya napalım hayırlısı inş hepimiz hamiş haberleri veririz
nurcum hayırlısı olsun..bende bekliyorum işte liste ne çabuk geçiyor sıra bana gelmek üzere böyle vakit yaklaşınca daralaıyorummmmmmmmm...

yağmurun annesi tebrik ederim..darısı başımıza ay ne kadar çok annemiz oldu böyle ya bende temmuz annesi olayım barii..keçiboynuzundan fayda görenler var kafaya koydum alıcam..eşimde bi sorun yok ama spermlerin yumurtaya girişini kolaylaştırıyormuş.hadi bakalım ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam🙂

yagmurunannesi tebrik ederim canim ben biliyodum sende vardi biseyler efsun hamileykende icime dogmustu canim cok guzel haber verdim allahim tamamina erdirsin.

nurcum üzülme canım bidahaki aya inşallah güzel ve hayırlı haberlerini alırız tatlım vardır bundada bi hayır yeni aya relaks ve bu düşünceyi kafandan çıkartarak başla biliyosun canım herşeyin başı stres rahatla relaks ol bitanem allah herkesin gönlüne göre versin

yaz esintisi benim testin adını bilmiyorum tatlım alırken eczacı paket yaptı bende bidaha açmadım acarsam dayanam o yüzden adına bakamıyorum ben fortel ve d-best adlı testi araştırdım ve güvenilir diil die okumuştum doğru sonuç vermiyolarmış varken yok gösterebiliyolarmış eğer test yapcaksan sabahın ilk idrarıyla yapcaksın yada günün ileriki saatlerinde 3-4 saat idrarını tutcaksın ve tutarkende su içmeyeceksin sabah idrarında dağerler yüksek çıkıyo eğer idrar testi yapcaksan aklında bulunsun canım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

smart_girl......................14 temmuz
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yağmurun annesi........18 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Nur85......................13 Ağustos
birmur...........................8 ağustos
:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..

Son düzenleme:
nurcum üzülme canım bidahaki aya inşallah güzel ve hayırlı haberlerini alırız tatlım vardır bundada bi hayır yeni aya relaks ve bu düşünceyi kafandan çıkartarak başla biliyosun canım herşeyin başı stres rahatla relaks ol bitanem allah herkesin gönlüne göre versin
inşallah canım bidahaki aya kısmet lur inşallah çok üzülmüyorum bize şer görünenher işte bi hayır vardır hayırlısı böyleymiş yeterki sağlık olsun Rabbim hepimize nasip eylesin inşallah bebişlerimizi

nurcanim uzulme bu aydada biz hamisiz allahin izniyle canim sende baslat esine keci boynozu pekmezine benimki bir haftadir iciryor.
evet canım alıcam bu gün ne vakitler veryonuz yaw🙂ona göre ayyy ben o pekmezden bikaç sene önce içmiştim kokusu çok fenaa ama napalım şifa işte içicek artık bebişimiz için.bide bende kendime biraz bakıcam bu ay çok zayıfım kilo almam lazım beslenmeme dikkat etmeliyim neyse hayırlısı olsun evt inşalla bu ayda biz giricez listeye🙂

Geri