Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm kızlar!Benim reglim yarın!Ama hiç bir regl belirtisi hissetmiyorum.Bugün erken gebelik belirleyen testlerden yaptım tabiki negatif çıktı.Fortel'de de hata payı var unutmayın;yumartanız sizin tahmin ettiğinizden sonra çatlaşısa forteli doğru gününden erken uygulamış oluyorsunuz bu da testin güvenirliğini azaltıyor.Haaa tabi bu ben hamileyim demek olmuyor o başka 😕 YArını bekleyeyim bir de ama yarın test yapmamaya karar verdim sanırım hamile miyim değil miyim düşünmekten biraz geç regl olacağım.Biz çocuk düşünmüyorduk çünkü ama bi kaza oldu ve hesapladım tam yumurtlama dönemimde olmuş.E haliyle kafam karıştı ve nedense hemile olmayı istemeye başladım.Sizlerden mie tkilendim ne 🙂 Ne zaman yapsam ki testi tekrar 😕
canim bugun test yapmissin zaten .bence birkac gun bekleyip oyle yap.dedigin gibi etkilenip hamilelik moduna girip reglini geciktirebiliyosun.herseyin hayirlisi olsun canim.benim burda bi arkadasim reg doneminde 5 gun onceden gosteren erken gebelik testlerinden yapmisti cikmamisti ama birkac gun gecince yeptiginda cikmisti.belli olmuyo canim bazizsininda erkenden cikabiliyo

canim bugun test yapmissin zaten .bence birkac gun bekleyip oyle yap.dedigin gibi etkilenip hamilelik moduna girip reglini geciktirebiliyosun.herseyin hayirlisi olsun canim.benim burda bi arkadasim reg doneminde 5 gun onceden gosteren erken gebelik testlerinden yapmisti cikmamisti ama birkac gun gecince yeptiginda cikmisti.belli olmuyo canim bazizsininda erkenden cikabiliyo

Sence kaç gün bekleyip yapayım?Bi de dediiğim gibi bebek düşünmediğimiz için haliyle folik asite de başlamadım eğer öyle bir durum varsa bir an önce öğrenmeliyim ki eksikleri giderme yolunda adım atayım.Normalde 3 ay önce başlanıyor biliyorum ama dediğim gibi plansız olacak eğer bizimki olursa!

smart girl ben de bidahaki testi ne zaman yapacam kararsızım,testte ilk deneyimim olduğu için hayal kırıklığı da yarattı ben de,tutabilirsem kendimi çarşamba ya da perşembe yapmayı düşünüyorum.ben de bu ay bir sürü hamilelik belirtisi oldu,hala da var,bulantı falan,o yüzden olmadığımı düşünmek istemiyorum,belirti yaşayıp olmamak çok kötü.ben normal ucuz testlerden yaptım,bakalm cnm ne zaman yapacaz,ve renkli bizi ziyaret edecek mi

Sence kaç gün bekleyip yapayım?Bi de dediiğim gibi bebek düşünmediğimiz için haliyle folik asite de başlamadım eğer öyle bir durum varsa bir an önce öğrenmeliyim ki eksikleri giderme yolunda adım atayım.Normalde 3 ay önce başlanıyor biliyorum ama dediğim gibi plansız olacak eğer bizimki olursa!
canim bence 3-4 gun sonra yap.folic aside cogu insan hamile kaldiktan sonra basliyo ama enguzeli onceden baslamak tabi.ben 2,5 aydir kullaniyorum mesela

smart girl ben de bidahaki testi ne zaman yapacam kararsızım,testte ilk deneyimim olduğu için hayal kırıklığı da yarattı ben de,tutabilirsem kendimi çarşamba ya da perşembe yapmayı düşünüyorum.ben de bu ay bir sürü hamilelik belirtisi oldu,hala da var,bulantı falan,o yüzden olmadığımı düşünmek istemiyorum,belirti yaşayıp olmamak çok kötü.ben normal ucuz testlerden yaptım,bakalm cnm ne zaman yapacaz,ve renkli bizi ziyaret edecek mi

Hmmm sende benim gibi yenisin yani bu konularda 😉
teorik bilgim bayağı var da tabi insan kendi başına gelince hep birileriyel paylaşmak onların da fikrini almak istiyo 😕

Geri