Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin gülyüzlü

Allah'ım ayşegülüme en hayırlı ve en kısa zamanda bana yaşattığın mutluluğu yaşat.bebişini sağ salim kucağına da alsın.salih vatana millete annesine babasına hayırlı.atasını büyüğünü sayan etrafa mutluluk veren akıllı bilgili sözzü dinlenen hayattan zevk alan ve insanlara faydalı bir evlat ver.aynısından tatlıcadıma izgile desenime larama duyguma dilarama daffodile dennurseye gülyüzlüye ve bu forumdaki herkese ver.ismini bi anda hatırlamadıklarıma da.kusura bakmasınlar hatırlamadığım için ama.mrs.m medever AAAAAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNn
aminnnnnnnnnnnn simdi namaz kilcam dua etcem insallah bebisleri erkenden aliriz kucaklarimizaa

gülyüzlü ben 1 yıllık evliyim.yeni evliyken genel muayene için gittiğim doktor yumurtaların çalışmıyor çocuğun olmayacak dedi.ii bi hastaneydi.aylarca ağladım.belki de stresten olmadı.doktorumu değiştirdimtetkikler tahliller.bi sorun yokmuş.eşim için randevu almıştım mayısa ama gerek kalmadı bu ay bebişim geldi 🙂
allahtan ümit kesilmez diye bosa demezler kurban oldugum allahim nelere kadirsin allah anali babali büyütsün canim cok sevindim inanki iyi bi haber darisi bizim basimiza bende 2 ci bebegimi istiyorum allah verirse ins ugrasiyoz ama bisey yok ortada 🙁

cnm hikayem su bi 4 yasinda kizim var ve deli gibi kardes istiyor 2 senedir olmuyor morelim berbat martin 13 de regl oldum nisaninda 13 olcam az kaldi bilmem ama cok SIK idarara cikiyorum arada gögüs uclarim sizliyor ve hafif bel agrim var uykuda cok bastiriyor ümitlenmiyorum umarim hamileyimdir insallah allah hepimize hayirli evlat nasip etsin amin 😀
aysegül cnm yazdim ama sen cikmistin yeni geldin hg bunu yazmistim cnm hikayemi kisaca anlattim 🙂

Aysegülüm sana bisey diyeyimmi?Ben burada en güzel nasil kafami dagitiyorum biliyormusun?Giristeki Chatboxa ugruyorum bazen.Orada konu sadece bebek olmuyor.Daha genc bekar arkadaslarda oluyor.Cok eglenceli oluyor.Burayada ugramadan edemiyom ama orasi gercekten iyi geliyor insana.Sana gercekten cok üzüldüm bugün.Önce Izgille sakaya vurdurdunuz ama dizide gördügün bir bebege dahi dayanamamak cok düsündürücü.Sen sabah aksam bebek düsüncesini kafandan bir atsan eminim hemen hamile olursun.Ben simdi Chatboxa gidicem.Bir arkadas cagirdi.Istersen sende gel.Kafan dagilir biraz,he gülüm?

canım benim çok doğru söyüüyosun bebek fikrinden uzaklaşmak için bir sürü şey denedim ama naapsam bu fikri kafamdan atamıyorum elimde değil keşke yapabilsemm genede önerim için teşekkür ederim güzelim

ayşegülüm canıımmm alışıyorum.cuma doktora gidecem heyecanlıyım iple çekiyorum.inan hepinize tek tek dua ediyorum.benim aklımda olmayan ihtimal vermediğim ay oldu.çünkü toplamda bi 20 gün falan ilişki yasaktı.çektiğim filmler ve kolposkopiden.arada 1-2 gün kaçamak yaptım.ateşimi ölçüyordum.o 1-2 günde olmuş ne olduysa.ihtamal vermediğim için rahattım.ve bu ay oldu.siz de mümkünse ihtimal vermeyin kafanız rahat olsun 🙂 🙂 🙂

inş canım herşey yoludadır senin için dua edicem güzelim çok haklsın ama düşünmedeiğim zaman yokki sürekl bebek düşünüyorum birisinin yavrusuna sarıldığını görsem yüreğim daralıyo bırakıcam belkide bu bebek fikrinden vaz geçcem diyorum ama yok içim öyle demiyo vaz geçmiyo inş birgün bende anne olurum

cnm hikayem su bi 4 yasinda kizim var ve deli gibi kardes istiyor 2 senedir olmuyor morelim berbat martin 13 de regl oldum nisaninda 13 olcam az kaldi bilmem ama cok SIK idarara cikiyorum arada gögüs uclarim sizliyor ve hafif bel agrim var uykuda cok bastiriyor ümitlenmiyorum umarim hamileyimdir insallah allah hepimize hayirli evlat nasip etsin amin 😀

canım bunlarn hepsi hamilelik belirtileri ama seni umutlandırmakta istemem sadece dua edebilim inş gelmişdr bebişinin kardeşi

Allah'ım ayşegülüme en hayırlı ve en kısa zamanda bana yaşattığın mutluluğu yaşat.bebişini sağ salim kucağına da alsın.salih vatana millete annesine babasına hayırlı.atasını büyüğünü sayan etrafa mutluluk veren akıllı bilgili sözzü dinlenen hayattan zevk alan ve insanlara faydalı bir evlat ver.aynısından tatlıcadıma izgile desenime larama duyguma dilarama daffodile dennurseye gülyüzlüye ve bu forumdaki herkese ver.ismini bi anda hatırlamadıklarıma da.kusura bakmasınlar hatırlamadığım için ama.mrs.m medever AAAAAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNn

AMİNNNNNNNNNNNNNNN

ALLAH RAZI OLSUN TATLIM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
gül melek.........................4-6 Nisan
mrs.m...............................6 Nisan
Elifim ............................. 6 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
ecce ............................. 8 Nisan
tweety8378...................10 Nisan
pirenses ...................... 12 Nisan
lara...............................15 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem 214434 ...................... Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
gül melek...........................4-6 Nisan
mrs.m............................... 6 Nisan
Elifim ............................... 6 Nisan
ecce ................................. 8 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

tweety8378...................10 Nisan
pirenses ...................... 12 Nisan
lara...............................15 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem 214434 ...................... Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:

Geri