Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aysegülüm sana bisey diyeyimmi?Ben burada en güzel nasil kafami dagitiyorum biliyormusun?Giristeki Chatboxa ugruyorum bazen.Orada konu sadece bebek olmuyor.Daha genc bekar arkadaslarda oluyor.Cok eglenceli oluyor.Burayada ugramadan edemiyom ama orasi gercekten iyi geliyor insana.Sana gercekten cok üzüldüm bugün.Önce Izgille sakaya vurdurdunuz ama dizide gördügün bir bebege dahi dayanamamak cok düsündürücü.Sen sabah aksam bebek düsüncesini kafandan bir atsan eminim hemen hamile olursun.Ben simdi Chatboxa gidicem.Bir arkadas cagirdi.Istersen sende gel.Kafan dagilir biraz,he gülüm?
ayşegülüm canıımmm alışıyorum.cuma doktora gidecem heyecanlıyım iple çekiyorum.inan hepinize tek tek dua ediyorum.benim aklımda olmayan ihtimal vermediğim ay oldu.çünkü toplamda bi 20 gün falan ilişki yasaktı.çektiğim filmler ve kolposkopiden.arada 1-2 gün kaçamak yaptım.ateşimi ölçüyordum.o 1-2 günde olmuş ne olduysa.ihtamal vermediğim için rahattım.ve bu ay oldu.siz de mümkünse ihtimal vermeyin kafanız rahat olsun 🙂🙂🙂
cnm hikayem su bi 4 yasinda kizim var ve deli gibi kardes istiyor 2 senedir olmuyor morelim berbat martin 13 de regl oldum nisaninda 13 olcam az kaldi bilmem ama cok SIK idarara cikiyorum arada gögüs uclarim sizliyor ve hafif bel agrim var uykuda cok bastiriyor ümitlenmiyorum umarim hamileyimdir insallah allah hepimize hayirli evlat nasip etsin amin 😀
Allah'ım ayşegülüme en hayırlı ve en kısa zamanda bana yaşattığın mutluluğu yaşat.bebişini sağ salim kucağına da alsın.salih vatana millete annesine babasına hayırlı.atasını büyüğünü sayan etrafa mutluluk veren akıllı bilgili sözzü dinlenen hayattan zevk alan ve insanlara faydalı bir evlat ver.aynısından tatlıcadıma izgile desenime larama duyguma dilarama daffodile dennurseye gülyüzlüye ve bu forumdaki herkese ver.ismini bi anda hatırlamadıklarıma da.kusura bakmasınlar hatırlamadığım için ama.mrs.m medever AAAAAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNn
gülyüzlü ben 1 yıllık evliyim.yeni evliyken genel muayene için gittiğim doktor yumurtaların çalışmıyor çocuğun olmayacak dedi.ii bi hastaneydi.aylarca ağladım.belki de stresten olmadı.doktorumu değiştirdimtetkikler tahliller.bi sorun yokmuş.eşim için randevu almıştım mayısa ama gerek kalmadı bu ay bebişim geldi 🙂