Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tskler izgilcim cnm hb ben dün katildim ortam süper bide yazilar hemencecik gitse msn gibi iyi olcak aslinda 😀 neyse bisey diycem 12 nisanda benimde olmam gerek rgal insallah olmam oraya yazsalar iyi olcak bekliyenlerin arasina
oyyyy bacım hoşgeldin ewet sabah girince okudum geçmiş sayfaları....ortam süper bacım inanırmısım buraya üye olduğumdan beri acayip kafam rahat...gerçi dün birzcık bocuktum ama yazdım yazdım yazdım oooohhh içim rahatladı bugün süperim Allahın izniyle....yeni ay yeni umut yeni çalışmalar....bakalım sonuç ne olacak
canım benim desen bacım gelince ekler seni öpüyorum tatlım tekrar hoşgeldin aramıza

oyyyy bacım hoşgeldin ewet sabah girince okudum geçmiş sayfaları....ortam süper bacım inanırmısım buraya üye olduğumdan beri acayip kafam rahat...gerçi dün birzcık bocuktum ama yazdım yazdım yazdım oooohhh içim rahatladı bugün süperim Allahın izniyle....yeni ay yeni umut yeni çalışmalar....bakalım sonuç ne olacak
canım benim desen bacım gelince ekler seni öpüyorum tatlım tekrar hoşgeldin aramıza
hb melegim kafani hic bozma cnm haktan hayirlisi dedigin gibi ortam süper burda dertlerimizi antarak kafa dagitiyoz zaten desen gelirse ben göremezsem sen dersin cnm olurmu 🙂

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
gül melek...........................4-6 Nisan
mrs.m............................... 6 Nisan
Elifim ............................... 6 Nisan
ecce ................................. 8 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
tweety8378...................10 Nisan
pirenses ...................... 12 Nisan
gülyüzlü........................12 Nisan
lara...............................15 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem 214434 ...................... Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:

oyyy sagolun canlarim, beni bosverin sizler nasilsin, buarada ben hep gelip gidiyorum kisaca tanitam kendimi... ben karizmatik carizma 5 yildir evliyim 2 yildir hamile kalmaya calisiyorum 24 yasindayim.. öyle iste 🙂

Geri